x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sandu - da, Lupescu - ba

Sandu - da, Lupescu - ba

de Dragos Stoica    |    20 Oct 2005   •   00:00
Sandu  -  da, Lupescu  -  ba

Presedintele FRF, Mircea Sandu, si-a anuntat, ieri, oficial intentia de a candida pentru un nou mandat la sefia fotbalului autohton.

MOTIVATIE. Desi in urma cu sase luni a afirmat ca nu se mai inscrie in lupta pentru suprematie la varful FRF, Sandu s-a razgandit. "Vreau sa demonstrez ca nu sunt eu oaia neagra a fotbalului romanesc. Cred ca in momentul de fata sunt mai potrivit pentru postul de presedinte decat Gica Popescu sau Ionut Lupescu. Oricum, in cazul in care voi castiga, le voi propune celor doi sa mi se alature. Pe Gica Popescu il vizez pentru postul de director de marketing si relatii internationale, iar pe Lupescu il voi numi director tehnic al reprezentativelor nationale", si-a justificat "Nasul" decizia.

REFUZ. Comitetul Executiv a refuzat ieri acordarea unei derogari lui Ionut Lupescu, care, student in anul IV la ASE, solicitase aprobarea candidaturii sale in pofida faptului ca inca nu a terminat inca facultatea. "Juristii au ajuns la concluzia ca cererea sa nu este statutara. Eu il sfatuiesc insa pe Lupescu sa se adreseze si ANS, institutie care are atributii de control si supraveghere, sa vedem ce zic si ei. Personal mi-as fi dorit ca Ionut sa poata candida", a mai zis Sandu. Pe lista candidatilor s-a inscris si George Vlaicu, un timisorean care s-a recomandat drept "avocat si scriitor".

JIGNIT


"Este o forma de lipsa de respect fata de mine si e rusinos pentru Mircea Sandu ca a facut o astfel de propunere la adresa mea, sa ma propuna director de marketing si relatii internationale. Daca era si Lupescu, ar fi fost o lupta mai interesanta. Eu cred ca era mai bine sa i se acorde derogarea"
Gica Popescu

ALTII
Actualul boss al FRF a mai dezvaluit ca, in cazul in care va ramane in functie, va demara un proces de restructurare. "Sunt nemultumit de Cristian Bivolaru, care nu si-a mai facut treaba asa cum trebuia in ultimii trei ani, precum si de Nicolae Pantea. Imi reprosez ca am preluat eu si atributiile lor in aceasta perioada. FIFA si UEFA oricum ne sfatuiesc sa mai rotim oamenii in posturi, sa se priceapa la cat mai multe domenii", a spus Sandu, care a evitat sa comenteze observatia ca acest lucru nu se aplica si in cazul sau. El a spus ca e multumit de Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache si Ion Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport sandu lupescu