x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Săpunaru a plecat

Săpunaru a plecat

de Marius Mihalcea    |    14 Iul 2008   •   00:00
Săpunaru a plecat

RAPID  ●  Atacantul slovac Halenar, aproape achiziţionat
Fundaşul dreapta a părăsit ieri cantonamentul giuleştenilor din Elveţia, de la Anzere, şi a ajuns în Germania, la Dusseldorf, locul unde se află într-un stagiu de pregătire FC Porto, noua sa echipă.



RAPID  ●  Atacantul slovac Halenar, aproape achiziţionat
Fundaşul dreapta a părăsit ieri cantonamentul giuleştenilor din Elveţia, de la Anzere, şi a ajuns în Germania, la Dusseldorf, locul unde se află într-un stagiu de pregătire FC Porto, noua sa echipă.

Intrat la un moment dat în impas din cauza neconcordanţei dintre oferta salarială făcută de FC Porto şi pretenţiile financiare ale jucătorului, transferul lui Cristian Săpunaru la campioana Portugaliei se va perfecta, în cele din urmă, în cursul acestei zile.

RĂMAS BUN. Anunţul l-a făcut sîmbătă site-ul oficial al Rapidului. "Cristian Săpunaru îşi va lua duminică «la revedere» de la colegii săi şi va părăsi cantonamentul din Anzere al Rapidului, urmînd să plece apoi de la Geneva direct spre Dusseldorf. De acolo va ajunge la reşedinţa din Germania a noii sale echipe, FC Porto, cu care va semna contractul de joc, în prezenţa impresarilor săi", a notat sursa citată. Mai departe, oficialii grupării de lîngă Podul Grant i-au mulţumit lui Săpunaru, tot prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, pentru activitatea pe care a avut-o îmbrăcînd tricoul colorat în alb şi vişiniu: "Ca şi lui Pancu, alt jucător prin ale cărui vene curge sînge alb-vişiniu, Rapid îi mulţumeşte lui Săpunaru pentru cele realizate în Giuleşti, aşteptîndu-i, pe amîndoi, să revină, cîndva, la echipa lor de suflet". Cotidianul O Jogo a făcut, la rîndul său, public transferul. "Site-ul oficial al lui FC Porto se pregăteşte să anunţe transferul lui Săpunaru, după întîlnirea care va avea loc între fundaşul dreapta şi agentul său şi, de cealaltă parte, reprezentanţii lui Porto. Constantin Zotta, directorul general al giuleştenilor, a confirmat că mai sînt de pus la punct ultimele detalii. Săpunaru cere 50.000 de euro pe lună şi va părăsi cantonamentul Rapidului pentru a veni în Germania", a notat ieri, la prima oră, publicaţia portugeză în ediţia sa online.

AMICAL. Rapid a terminat sîmbătă la egalitate, scor 1-1, partida de verificare susţinută în compania formaţiei sîrbe Partizan Belgrad în localitatea Naters. Golul formaţiei giuleştene, pentru care a evoluat pentru prima dată de la reluarea pregătirilor şi portarul Dani Coman, a fost înscris de Herea în minutul 17 direct din lovitură liberă de la marginea careului advers. Trupa lui Jose Peseiro va susţine azi ultimul meci de pregătire din cadrul stagiul de pregătire din Elveţia, contra formaţiei israeliene, Beitar Ierusalim. Altfel, principalul acţionar al grupării feroviare, Fathi Taher, a spus ieri că atacantul slovac al Artmediei Bratislava, Juraj Halenar, va semna în cel mai scurt timp un contract cu Rapid.

×
Subiecte în articol: sport săpunaru