x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Schimb Rada - Moldovan

Schimb Rada - Moldovan

24 Ian 2005   •   00:00

Ieri, presedintii cluburilor Rapid si FC National, Dinu Gheorghe si Gino Iorgulescu, au cazut de acord in privinta transferurilor lui Ionut Rada in Cotroceni si, respectiv, Flavius Moldovan in Giulesti.

"CAVALER". Rada s-a obisnuit cu gandul ca e "bancar"
AFACERE. Mutarea inlesneste trecerea lui Moldovan la echipa lui Razvan Lucescu, asupra careia, initial, partile nu ajunsesera la nici o intelegere. Fostul stoper al Universitatii Craiova, internationalul de tineret Ionut Rada, a semnat ieri si contractul pe trei ani cu gruparea din Parcul cu Platani. El urma sa alature aseara lotului condus de italianul Roberto Landi, in cantonamentul din Cipru, de la Larnaca.

LOVITURA. Rada reprezinta cea mai importanta achizitie a "bancarilor", dupa pierderea lui Cosmin Olaroiu si a vedetelor Popa, Coman sau Caramarin. El va debuta in tricoul Nationalului cu prilejul urmatorului meci amical pe care bucurestenii il sustin in Cipru. "N-am prea convins la Rapid, iar transferul la National este o sansa pentru a demonstra ca pot face fata la nivel inalt", a declarat noul "bancar". (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport