x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semeghin, pus pe lista neagra

Semeghin, pus pe lista neagra

14 Dec 2004   •   00:00

Constient ca sansele echipei sale de a mai castiga titlul de campioana a Romaniei sunt mici, antrenorul Ioan Andone cauta in aceasta iarna solutii prin care sa-si pregateasca cea mai buna formula de joc.

SORIN ANGHEL

REZOLVAT. Dinamo a reusit sa obtina semnatura lui Tibor Moldovan, prin care a reusit sa acopere golul ce urmeaza a fi lasat de eventuala plecare a lui Ionel Danciulescu. Fostul jucator al lui Apulum a ales sa devina "caine" dupa ce conducerea gruparii din Stefan cel Mare i-a promis ca ii va rezolva problemele pe care le are in urma scandalului provocat de fosta sa prietena. Aceasta ii cere despagubiri dupa ce Moldovan a batut-o.

ALUNGAT. Apararea, compartimentul care a scartait cel mai mult in ultimele doua sezoane, reprezinta acum principala preocupare a "cainilor". Ioan Andone si-l doreste cu ardoare pe Florin Maxim, jucator pentru care Sportul cere 150.000 de dolari. Acesta il va inlocui pe Dorin Semeghin, jucator de care Dinamo incearca sa se dispenseze, urmand sa-l imprumute la Ceahlaul.

AJUTOARE
Pe vremea cand evolua in primul esalon, Ceahlaul era una dintre echipele aflate in sferele de influenta ale lui Dinamo. Ajunsi acum pe locul 3 in Seria I a Diviziei B, nemtenii spera tot mai putin in sansele lor la promovare, liderul FC Vaslui avand un avans de 7 puncte. "Cainii" incearca totusi sa-i ajute pe cei de la Ceahlaul, fundasii Angelo Alistar si Ovidiu Burca avand sanse ca din retur sa evolueze la formatia antrenata de Florin Marin, bun prieten cu vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu. Cei doi jucatori au insa si oferte din China.

×
Subiecte în articol: sport