x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semeghin vrea copil ieftin

Semeghin vrea copil ieftin

27 Ian 2005   •   00:00

Fotbalistul dinamovist Dorin Semeghin pare ca nu prea stie ce vrea in cazul presupusului sau copil, chiar daca toate probele din dosarul de stabilire a paternitatii inclina sa-l oblige la calitatea de tata.

MIRUNA PASA

TATA. Semeghin asteapta cu emotii sa i se stabileasca pensia alimentara pentru copilul sau
RECUNOASTE. Prin declaratia data ieri in fata instantei, Semeghin nu zice "nu" cand vine vorba de copil, dar ar vrea sa nu fie legat de vreo obligatie morala si e de acord ca micutul sa ramana la mama. Mai precis, dinamovistul ar prefera ca baietelul de doi ani sa nu-i poarte numele, iar cand vine vorba de pensie alimentara merge pe principiul "cu cat mai putin, cu atat mai bine". La termenul de ieri, Semeghin s-a conversat si a ras intr-o relaxare totala cu fosta sa prietena, Mariana Iordache, mama copilului.

AFARA. Numai ca la audiere, prietenia s-a stricat imediat, mai ales cand sora fotbalistului mai avea putin si raspundea ea in locul lui. Dupa doua astfel de incercari, femeia a fost data afara din sala de judecatorul iritat de interventiile acesteia.

PRONUNTARE. Judecatoria Sectorului 2 urmeaza sa se pronunte cat de curand asupra obligatiilor pe care Dorin Semeghin le va avea fata de presupusul sau copil.

APARARE
Avocatul fotbalistului a incercat sa convinga instanta ca o pensie alimentara de 6-7 milioane de lei pe luna ar fi arhisuficienta pentru cresterea si educarea copilului. Legea prevede insa ca pensia alimentara este un sfert din veniturile lunare, adica din 7.500 de dolari ai dinamovistului. "Salariul lui este altul. Primele de joc sunt date pentru refacerea organismului sportivului, iar amenzile de la club sunt foarte mari. Aceasta suma nu ar trebui luata in calcul", a sustinut aparatorul lui Semeghin.
×
Subiecte în articol: sport semeghin