x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Senzationalul Seat

Senzationalul Seat

02 Mar 2005   •   00:00

Noul prototip Leon a fost printre cele mai apreciate de presa prezenta la Geneva, in conditiile in care ochii tuturor ar fi trebuit sa fie atintiti asupra modelelor luxoase.

CATALIN FAINISI - Geneva

SPECTACOL. Fetele frumoase au facut o pereche deosebita cu exoticul prototip al spaniolilor de la Seat
La un Salon respectabil precum cel de la Geneva, constructorii se bat sa aduca cele mai spectaculoase modele, atat cele de serie, cat si prototipuri.

NOUTATI. La nivel de prototipuri, Nissan a venit cu noul Zaroot, Ford a dezvaluit multifunctionala SAV, iar Peugeot le-a aratat vizitatorilor Prologue. Unul dintre cele mai spectaculoase concepte a fost insa Seat Leon Concept. Designul atragator si culoarea rosu carmin au facut din Leon unul dintre cele mai fotografiate automobile de la Geneva. Acesta este cel mai sportiv model prezentat de Seat.

OASPETE. La Salonul Auto de la Geneva a fost prezent, pret de cateva ore, si premierul Calin Popescu Tariceanu, insotit de sotie si de ambasadorul Romaniei in Elvetia. "E un lucru foarte bun pentru Dacia ca a venit pentru prima data la un salon international. Cred ca Logan va avea un mare success in Franta, Germania si Spania, unde va fi lansat in luna mai", a spus premierul, care a fost impresionat, din toate modelele vazute la salon, de conceptul Alfa Romeo Brera.

UIMIRE. In ceea ce priveste participarea romaneasca la aceasta editie, standul Dacia, unde era expus modelul Logan, a atras ca un magnet privirile curiosilor. Ieri a fost o adevarata buluceala in jurul celor doua modele expuse, cei mai multi vizitatori fiind de origine asiatica. Majoritatea au cerut detalii despre modul cum pot achizitiona un Logan, in vreme ce reprezentantii uzinei de la Pitesti au primit numeroase felicitari din partea unor firme concurente.

×
Subiecte în articol: sport