x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Si Dragomir sare

Si Dragomir sare

de Dragos Stoica    |    29 Sep 2005   •   00:00
Si Dragomir sare

Dupa ce presedintele formatiei din Soseaua Stefan cel Mare l-a catalogat drept "mercenar" pe Mircea Lucescu, acesta a fost ieri aparat de presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Intre Bucuresti si Donetk a izbucnit un adevarat duel al declaratiilor. Afirmatiile prin care Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul lui Cristi Balaj la Dinamo - Rapid au determinat mai multe reactii ale oficialilor formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, Nicolae Badea neezitand sa spuna despre tehnicianul lui Sahtior ca este "mercenar".

DEZAMAGIT. In replica, reputatul antrenor s-a marginit doar sa spuna ca este surprins de atacurile venite dinspre echipa la care s-a consacrat: "Nu ma asteptam la o asemenea reactie, mai ales ca am vorbit cu Badea luni seara. I-am dat cinci motive pentru care Marius Constantin nu trebuia eliminat si mi-a dat dreptate. Am fost singurul care a incurajat echipa si pe Ioan Andone dupa meciul cu Omonia, cand toata lumea i-a criticat. Cand Dinamo are probleme, ma suna si la 12 noaptea, asa mercenar cum sunt", a spus Lucescu.

APARAT. Ieri, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca declaratiile facute de Mircea Lucescu au venit logic: "E firesc. Daca eram in locul lui si ar fi fost vorba de fiul meu, si mai al naibii fa-ceam galagie. Cu cine sa tii, daca nu cu familia ta? Oricum, cred ca Nicolae Badea s-a grabit, n-a fost atent cand a folosit cuvantul mercenar. Eu sunt sigur ca n-a vrut sa-l jigneasca pe Lucescu, pe care stiu ca il respecta mult". La randul sau, antrenorul "cainilor", Ioan Andone, a precizat ca a discutat la telefon cu Mircea Lucescu. "Dansul a declarat ceea ce a vazut la televizor. Am vorbit personal la telefon si nu este suparat pe mine", a zis Andone.

×
Subiecte în articol: sport