x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Soare, in loc de munte si zapada

Soare, in loc de munte si zapada

11 Ian 2005   •   00:00

Pentru cele doua cantonamente de pregatire din acest an, antrenorul Ioan Andone a preferat Saftica si Antalya, "uitand" de obisnuitele stagii montane.

GAND. Andone vrea sa zambeasca si la finalul sezonului
SUPERSTITIE. Majoritatea "cainilor" prefera linistea de la Saftica. "Sa nu se inteleaga ca am fugi de munte, de alergari sau pante. Insa avem o superstitie: Saftica ne-a purtat noroc aproape de fiecare data. In plus, primavara a fost a noastra in ultimii ani", a comentat capitanul Florentin Petre, sustinut si de alti coechipieri. La randul sau, antrenorul Ioan Andone a precizat: "Am observat ca nici Steaua sau Rapid nu mai merg la munte. Prefer Antalya, sa joc meciuri cu echipe tari, decat sa-i alerg pe baieti prin zapada".

PROGRAM. Campionii vor efectua vineri dimineata vizita medicala la INMS. Programul va continua cu sedinte de pregatire tot in "Stefan cel Mare", pana sambata, dupa care, intre 17 si 25 ianuarie, se va efectua primul cantonament centralizat, la Saftica. Conducerea "ros-albilor" a perfectat si turneul din Antalya, intre 1 si in 23 februarie, rastimp in care "cainii" vor sustine 5-6 partide de verificare, unul dintre adversari fiind Legia Varsovia, vicecampioana Poloniei. (Daniel Stan)

PETRECERE
Conducerea "cainilor" a organizat luni seara, cu ocazia revenirii din vacanta si a reunirii lotului, un cocteil la restaurantul "Champions". Au fost prezenti lotul de jucatori, conducerea tehnica, sponsori si aproape toti oficialii, unul dintre absenti fiind vicepresedintele Gigi Netoiu, aflat in vacanta. Fotbalistilor li s-a atras atentia sa nu intarzie mai mult de ora 12:00, ieri avand programata o sedinta de pregatire. "O sa ne intalnim din nou in vara, sa sarbatorim castigarea macar a unui trofeu. Daca va fi eventul, cu atat mai bine", a declarat directorul executiv, Cristi Borcea.

×
Subiecte în articol: sport