x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sperante in ghete noi

Sperante in ghete noi

30 Ian 2005   •   00:00

Sambata, stelistii au mai facut un pas catre imaginea unei adevarate echipe europene. Jucatorii lui Walter Zenga au primit din partea sponsorului tehnic, Nike, ghete personalizate, create special pe marimile si modelul agreat de fiecare in parte.

INNOITI. In frunte cu capitanul Mirel Radoi (in centru, privindu-si ceasul), stelistii au primit ghete noi
OPTIMISM. Vizibil incantati de noutatea propusa de partener, fotbalistii Stelei s-au aratat foarte optimisti in vederea "dublei" cu Valencia, din Cupa UEFA. Capitanul Mirel Radoi, a declarat: "Sper sa joc si eu 90 de meciuri in Cupa UEFA". La randul sau, portarul Vasili Hamutovski a spus: "Cu ghetele astea vom avea mai multe sanse cu spaniolii", iar stoperul Ghionea isi doreste ca "s-o facem pe Valencia sa i se para frumos cuvantul Steaua dupa partida din Ghencea". La festivitatea de la "Plaza Romania" au asistat si aproximativ 300 de suporteri stelisti, care s-au calcat pe picioare pentru un autograf de la Radoi si compania. Fundasul George Ogararu a venit insotit de fiul sau de un an si jumatate, Eric, la fel ca si Vasili Hamutovski, care a adus-o la eveniment pe fiica sa de 4 luni. (Mihai Igirosanu)

CONCLUZIILE LUI ZENGA
La revenirea din Cipru, antrenorul Walter Zenga s-a referit la plusurile si minusurile echipei. Daca apararea l-a satisfacut, formula Ogararu - Ghionea - Radoi - P. Marin fiind, practic, batuta in cuie, linia mediana ii creeaza batai de cap italianului. "Inca n-am gasit solutia de la mijloc in sus, dar de asta sunt meciurile amicale", spune Zenga. "Ce a spus «MM» dupa meciul cu Steaua Rosie, ca unii jucatori n-au avut atitudine, e corect. Si stiti de ce? Pentru ca noi avem o sansa mare in dubla cu Valencia si e nevoie ca toti jucatorii sa dea dovada de o mentalitate de fier."

×
Subiecte în articol: sport