x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 11 septembrie 2004

SPORT/Info - 11 septembrie 2004

11 Sep 2004   •   00:00
LUNI SE ACORDA TROFEELE JURNALUL NATIONAL. Traditia decernarii premiilor"Jurnalul National", oferite celui mai bun jucator, antrenor si arbitru al lunii, se reia. Astfel, dupa pauza competitionala si intreruperea campionatului, in care atentia microbistilor a fost indreptata catre echipa nationala, Jurnalul National va decerna, luni, trofeele (foto) pentru luna august in aceeasi atmosfera selecta. Gazda va fi tot restaurantul "Mc Moni’s", iar premiile vor fi decernate de catre directorul cotidianului, Marius Tuca, de la ora 13:30. (Departamentul Sport)

IMPACARE. Aflati la forumul european al conducatorilor de cluburi de la Nyon, administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, si directorul general al Stelei, Mihai Stoica, s-au impacat. Cei doi oficiali isi aruncasera cuvinte grele spre finalul sezonului trecut, la un moment dat amenintandu-se chiar cu judecata.

ARBITRI. Partida Cehia - Romania, care se va disputa pe 9 octombrie la Praga, va fi arbitrata de o brigada italiana, formata din Roberto Rosetti (central), Alessandro Stagnoli si Alessandro Griselli (asistenti) si Matteo Trefoloni (rezerva). Aceeasi brigada a oficiat la amicalul Romania - Germania, scor 5-1. Federatia Ceha de Fotbal a alocat FRF un numar de 2.400 de bilete, pretul unui tichet fiind de 28 de euro.

OBSERVATORI. Presedintele FRF, Mircea Sandu, va fi observator din partea UEFA la meciul AS Roma - Dinamo Kiev, care se va disputa miercuri in grupele Ligii Campionilor, in timp ce seful protocolului Federatiei, Ionel Piscanu, va fi delegat la PSG - Chelsea. In primul tur al Cupei UEFA vor fi observatori de arbitri Ion Craciunescu, Adrian Porumboiu si Mircea Salomir. TENIS. Andrei Pavel, cap de serie numarul unu, rateaza BCR Open Romania, competitie care va avea loc in perioada 13-19 septembrie. Pavel, care sufera de hernie de disc, a fost consultat ieri de un medic care i-a recomandat sa nu participe la competitie.

×
Subiecte în articol: sport