x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 16 octombrie 2004

SPORT/Info - 16 octombrie 2004

16 Oct 2004   •   00:00
HANDBAL DE CLASA LA CONSTANTA. Astazi, de la 17:30, Sala Sporturilor din Constanta va gazdui partida dintre echipa locala HCM si una dintre cele mai puternice cluburi europene, Barcelona, contand pentru etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport. "Grupa este puternica si meciul cu Barcelona este foarte greu. Partea psihologica conteaza foarte mult si vom juca in acest meci mai agresiv. Handbalistii mei si-au dat seama dupa meciul din Ungaria ca pot juca si au prins incredere", a declarat antrenorul constantenilor Aihan Omer.

IMPACARE CU SUPORTERII. Dupa o calificare obtinuta "in extremis" in optimile Cupei Romaniei, elevii lui Ioan Andone se reintalnesc astazi cu propriii suporteri. Meciul cu Gloria reprezinta un bun prilej de ingropare a securii "razboiului" declansat in urma cu trei saptamani, la finalul partidei cu Partizan. Antrenorul "cainilor" a urmarit ieri-dimineata ultimele jocuri ale bistritenilor, declarandu-se optimist. "Bistrita reprezinta un adversar solid, cu jucatori cu mare experienta in prima divizie. Dar nu mi-e teama. E o partida dificila si-atat! Imi doresc sa ne pastram pofta de gol aratata in ultimele etape de campionat si sa castigam toate punctele", a declarat Andone pentru site-ul oficial.

A INCETAT DIN VIATA.Miercuri noapte a incetat din viata, la varsta de 57 de ani, in urma unor probleme cardiace, ziaristul PAVEL PEANA. Fost arbitru divizionar si comentator radio, Pavel Peana a imbratisat meseria de cronicar sportiv la cotidianul Gazeta Sporturilor, in anul 1991, iar din 1999 a trecut la publicatia Loto Prono. Inmormantarea va avea loc astazi, la Cimitirul Progresul. Dumnezeu sa-l odihneasca!

AMENZI IN DIVIZIA A. Cluburile de fotbal din Divizia A au primit amenzi in valoare de aproximativ un miliard de lei de la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), deoarece s-au depistat nereguli in privinta permiselor de munca ale jucatorilor straini. Amenda minima a fost de 50 de milioane de lei pentru fiecare jucator strain. Astfel, au fost depistati in neregula cinci jucatori de la FC National, trei de la Rapid, unul de la Dinamo si unul de la Poli Iasi. Singurul club care nu a avut probleme a fost Steaua, care i-a obtinut permisul de munca, portarului Hamutovski.

ACCIDENT. Jucatorul echipei Arsenal Londra, olandezul Robin Van Persie, a fost implicat joi seara intr-un accident rutier, dupa care a fugit de la locul faptei, informeaza The Sun. Aflat in drum spre club, jucatorul a intrat cu automobilul intr-un parapet de protectie, dupa care a derapat in camp. Politistii l-au gasit pe fotbalist la sediul clubului, unde l-au supus unui interogatoriu. Van Persie, care se afla la volanul unui BMW 635i, in valoare de 95.000 de euro, le-a spus politistilor ca a intrat in panica si a chemat un prieten sa-l ia de la locul accidentului. "Masina este complet distrusa. Ma mir ca a scapat cu viata", a declarat un mecanic.

TRANSFER. Conform cotidianului The Daily Express, Arsenal Londra va face o oferta de circa 15 milioane de euro pentru atacantul echipei Real Madrid Michael Owen pe care vrea sa il transfere la sfarsitul sezonului. Antrenorul echipei din capitala Angliei, Arsene Wenger, se afla in cautarea unui nou atacant, dupa ce Miguel Angulo, jucatorul Valenciei, a refuzat in august sa evolueze pe "Highbury". Michael Owen nu a avut un sezon foarte reusit din momentul transferului sau la Real Madrid, presa engleza incepand deja speculatiile legate de viitorul club al atacantului.

BECKHAM. Potrivit publicatiei britanice Female first, celebrul cuplu David si Victoria Beckham apeleaza la specialistii in probleme de consiliere matrimoniala pentru a-si salva casatoria. David si Victoria, care s-au casatorit in 1999, au cazut de acord sa urmeze aceasta terapie ca urmare a speculatiilor lansate de presa despre infidelitatea fotbalistului englez. "Victoria crede ca stresul prin care a trecut in ultima vreme este prea mult pentru ea. I s-a spus ca trebuie sa se calmeze, iar consilierea a fost una dintre sugestii. David a fost reticent la inceput, dar s-a razgandit vazand cat de ingrijorata este sotia sa", a declarat un apropiat al cuplului.
×
Subiecte în articol: sport