x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 20 septembrie 2004

SPORT/Info - 20 septembrie 2004

20 Sep 2004   •   00:00
REAL S-A IMPIEDICAT SI DE ESPANYOL.Dupa ce a fost spulberata de Bayer Leverkusen, 0-3 in Liga Campionilor, Real Madrid a inregistrat sambata si primul esec in campionat, 0-1 la Barcelona, cu Espanyol. Maxi Rodriguez a marcat unicul gol al meciului, in minutul 41, dupa ce coechipierul sau Raul Tamudo ratase un penalty. Madrilenii au beneficiat si ei de o lovitura de la 11 metri, irosita insa de Ronaldo. Pentru ca ceea ce incepe rau se termina si mai rau, Samuel a fost eliminat in minutul 74, iar Salgado in minutele de prelungire. (Delia Gomoescu)

ERIKSSON SE INSOARA. Selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, a cerut-o de sotie pe prietena sa Nancy Dell’ Olio. "Au discutat despre «o evadare», pentru a se casatori in liniste", a afirmat o prietena a lui Nancy. Eriksson, in varsta de 56 de ani, si Dell’ Olio, 44 de ani, au mai discutat despre casatorie inainte ca in presa britanica sa apara informatii referitoare la o aventura a selectionerului cu fosta secretara a Federatiei Engleze de Fotbal, Faria Alam. Cei doi s-au despartit, pentru scurt timp, insa Nancy l-a iertat.

OBSCENITATI. David Beckham si sotia sa Victoria au descoperit imagini obscene salvate intr-un laptop de un muncitor angajat la una dintre resedintele lor. Laurence Roberts, in varsta de 52 de ani, angajat pentru renovarea casei, a folosit telefonul fix al fotbalistului pentru a accesa site-uri pornografice si a salva imagini cu transsexuali si cu prostituate. "Desi sunt siguri ca baietii nu au vazut acele imagini, ii intristeaza faptul ca cineva caruia i-au incredintat casa s-a dovedit a fi un pervers", a afirmat un prieten de familie.

×
Subiecte în articol: sport