x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 27 septembrie 2004

SPORT/Info - 27 septembrie 2004

27 Sep 2004   •   00:00
LUCESCU NU SE TEME DE BARCELONA. Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca respecta formatia FC Barcelona, pe care echipa sa, Sahtior Donetk, o va intalni, miercuri, in deplasare, in etapa a II- a din Liga Campionilor. "Va trebui sa le exploatam la maximum punctele slabe, iar jucatorii mei sa se detaseze de atmosfera pe care o va crea publicul, care este unul foarte experimentat si care poate crea presiune asupra arbitrului. Vom intalni una dintre cele mai bune echipe din Europa", a spus Lucescu. El a asistat joi la partida FC Barcelona - Real Zaragoza, 4-1.

JUDO. Echipa feminina de judo CSM Cluj a castigat Campionatul National, dupa ce a invins in finala formatia Petrom Ploiesti, cu scorul de 4-3. In ultima partida, decisiva pentru ocuparea primului loc, componenta clubului Petrom Ploiesti, campioana europeana Alina Dumitru, a suferit o dislocare a cotului stang. Meciul cu sportiva clujeana Carmen Bogdan a fost intrerupt cu numai 7 secunde inainte de expirarea timpului regulamentar, cand Dumitru conducea detasat. In urma acestei accidentari, Alina Dumitru nu va putea evolua aproximativ doua luni.

ROMANI. Bogdan Lobont a fost titular in partida pe care Ajax Amsterdam a castigat-o, pe teren propriu, cu 1-0, in fata formatiei Roda Kerkrade, in etapa a 6-a a campionatului Olandei. La Ajax, Nicolae Mitea a fost introdus pe teren in minutul 60, in locul lui Boukhari. Paul Codrea a evoluat pe toata durata meciului pe care AC Torino l-a castigat, in deplasare, cu Bari, in etapa a 4-a din liga a doua italiana. In etapa a doua din Grecia, Marius Mitu a fost introdus pe teren in minutul 67 al partidei pe care Panathinaikos a castigat-o, pe teren propriu, cu 3-1, in fata celor de la Xanthi Skoda. Cornel Buta a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Volyn Lutk, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Borysfen.

×
Subiecte în articol: sport