x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 29 septembrie 2004

SPORT/Info - 29 septembrie 2004

29 Sep 2004   •   00:00
RAPID. Majoritatea presei a considerat partida dintre Rapid si Gloria Bistrita, din ultima etapa a Diviziei A, drept una "de salon", in sprijin venind mai ales decizia antrenorului oaspetilor de a nu-i folosi pe cei mai buni jucatori din lot, Iftodi si Coroian. Din acest motiv, tehnicianul giulestenilor, Razvan Lucescu, a hotarat ca echipa sa intre in "silenzio stampa" pe o perioada nedeterminata. Alaturi de fotbalisti este si conducerea executiva.

JUNIORI. Reprezentativa de juniori Under-17 a Romaniei a debutat cu o victorie in primul tur de calificare pentru CE. Formatia pregatita de antrenorul Florin Cheran, care face parte din Grupa I, alaturi de Bulgaria si Polonia, a invins cu scorul de 3-2 (2-1) echipa similara a Estoniei, golurile fiind marcate de Liviu Ganea (2) si Armando Mihai. In celalalt meci al grupei, Polonia a invins Bulgaria, scor 2-1, si conduce in clasament cu 6 puncte. Primele doua clasate se califica in faza urmatoare a competitiei, ultimul hop pana la turneul final.

CEAHLAUL. Costel Ilie a fost reprimit in lotul formatiei pregatite de Florin Marin, dupa ce a fost exclus trei saptamani din echipa, deoarece a fost invinuit ca ar fi consumat bauturi alcoolice. Fotbalistul a fost trimis sa se pregateasca cu echipa a doua a clubului de sub Pietricica. Dupa sase etape, Ceahlaul, care are obiectiv revenirea in Divizia A, ocupa locul 11 in seria I a Diviziei B.

×
Subiecte în articol: sport