x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/INFO

SPORT/INFO

21 Mar 2005   •   00:00

  • 21 martie 2005
  • ECHIPA NATIONALA. Gheorghe Craioveanu nu este suparat pentru ca nu a fost convocat la echipa nationala in vederea meciului cu Olanda si crede ca prima reprezentativa ar avea mai multa nevoie de Viorel Moldovan decat de el. "Eu am fost corect de la inceput si am spus ca ar trebui sa-i cheme pe altii. Sigur, daca Piturca mi-ar fi spus ca are neaparata nevoie de mine, as fi venit. Oricum, echipa are mai multa nevoie de Viorel Moldovan decat de mine, pentru ca e vulpoi batran si stie sa dea goluri", a spus atacantul lui Getafe.

    FORMULA 1. Fernando Alonso (foto) a castigat ieri Marele Premiu de Formula 1 al Malaysiei, a doua etapa a Campionatului Mondial. Pilotul de la Renault, plecat din pole-position, a condus cursa de la Sepang de la un capat la celalalt. El a fost urmat de italianul Jarno Trulli (Toyota) si de germanul Nick Heidfeld (Williams-BMW). Michael Schumacher a obtinut primele doua puncte in clasamentul pilotilor din acest an, dupa ce a ocupat in final locul sapte.

    HANDBAL. Oltchim Ramnicu-Valcea a ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup la handbal feminin, in fata formatiei germane BSV Buxtehude, dupa executarea loviturilor de la 7 metri. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 31-28 pentru Oltchim, cele doua echipe aflandu-se la egalitate, dupa ce in tur formatia germana castigase cu acelasi scor. Dupa desfasurarea primei serii de lovituri de departajare, egalitatea s-a mentinut, fiind necesara o noua runda de lovituri de la 7 metri, unde nemtoaicele au avut nervii mai tari. Nici Silcotub Zalau nu a ajuns in semifinalele Cupei EHF, desi a invins ieri cu 31-30 pe Gyori ETO Kezilabda Club (22-35 in tur).

    RUGBY. Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins cu 97-0 selectionata Ucrainei, intr-un meci disputat sambata pe stadionul Ghencea II, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Inaintea partidei, presedintele Federatiei Romane de Rugby, George Straton, i-a oferit o cupa omagiala jucatorului Alin Petrache, cu ocazia retragerii oficiale de la echipa nationala. Dupa victoria cu Ucraina, Romania ocupa primul loc in clasamentul CEN la egalitate cu Georgia, dar cu punctaveraj superior. In ultimul meci, "stejarii" vor juca pe 11 iunie, la Iasi, cu Portugalia.

    FANATIK SHOW. In aceasta seara, de la ora 23:00, Horia Ivanovici ii va avea invitati la "Fanatik Show" (Prima TV) pe Mircea Lucescu, Dumitru Dragomir si Titi Dumitriu. Printre subiectele dezbatute se vor afla returul Stelei cu Villarreal, meciul Romania - Olanda, dar si situatia incredibila in care a ajuns Universitatea Craiova. Realizatorii vor oferi si un premiu-record de 4.000 de euro.

    ×
    Subiecte în articol: sport