x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

17 Mar 2005   •   00:00

18 MARTIE 2005

Chivu a rezistat cu brio 120 de minute

Cristi Chivu a fost laudat de noul antrenor al Romei, Bruno Conti, pentru evolutia din meciul cu Fiorentina disputat in sferturile de finala ale Cupei Italiei. "Trebuie sa le multumesc tuturor jucatorilor, dar in special lui Chivu care a facut o partida extraordinara in conditiile in care vine dupa o lunga accidentare", a spus Conti. Chivu a jucat pe toata durata intalnirii si a prelungirilor, reusind sa inscrie la loviturile de departajare. "Giallorossii" au pierdut, 0-1, intalnirea cu Fiorentina, dar s-au calificat la penalty-uri.

DIVIZIA A. FCM Bacau si FC Brasov deschid astazi etapa a 17-a din Divizia A. Partida, care incepe la ora 20:00 si va fi trasmisa in direct de Telesport, va fi arbitrata de Augustus Constantin.

CUPA UEFA. Sahtior Donetk a ratat calificarea in sferturile Cupei UEFA. Dupa ce a fost invinsa cu 3-1 pe teren propriu, echipa lui Mircea Lucescu a pierdut cu 2-1 si partida retur disputata in Olanda in fata lui AZ Alkmaar. La Sahtior, Rat si Barcauan au fost integralisti. Intr-o alta partida disputata miercuri, Newcastle a spulberat cu 4-0 pe Olympiakos Pireu. Englezii castigasera cu 3-1 si in Grecia.

FRF. Bogdan Stelea a fost suspendat ieri o etapa de Comisia de Disciplina a FRF, in urma incidentelor care au avut loc la finalul meciului pierdut de Dinamo, 1-2 cu FC National, in Cupa Romaniei. Stelea a avut o altercatie cu un fan dinamovist, pe tunelul de acces la vestiarele stadionului. Tot ieri, Comitetul Executiv al FRF a ridicat sanctiunile jucatorilor Ianis Zicu si Lucian Goian, ce fusesera suspendati de la echipele nationale.

OMUL MECIULUI. Daniel Oprita a fost desemnat de cotidianul AS drept jucatorul partidei Steaua - Villarreal. "A dus greul atacului si din ghetele sale au iesit cele mai bune actiuni ale romanilor", scrie AS. La randul sau, Dorinel Munteanu a fost considerat "lordul meciului". "El a demonstrat din nou ca este cel mai talentat jucator al echipei sale. Este un veteran, dar continua sa dea clasa", apreciaza ziarul spaniol.

RADUCIOIU. Ieri, chiar in ziua in care a implinit 35 de ani, fostul international a fost respins la examenul sustinut pentru obtinerea licentei de impresar FIFA. "Stiam ca o sa fie greu. As fi vrut sa il iau, dar n-am fost pregatit", a spus Raducioiu, care nu stie daca va mai sustine un nou examen, in luna septembrie.
×
Subiecte în articol: sport