x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

14 Mar 2005   •   00:00

15 MARTIE 2005

Aliuta va fi coleg cu Neaga in Coreea

Marian Aliuta a semnat ieri pentru sud-coreenii Chunnam Dragons, unde va fi coechipier timp de trei ani cu ex-stelistul Adrian Neaga. Aliuta va primi 350.000 de dolari pe sezon si urmeaza sa plece azi la noua sa formatie, alaturi de impresarul Dumitru Tudor. Mijlocasul si-a exprimat regretul ca nu mai prinde meciul cu Steaua din Divizia A, insa le doreste fostilor coechipieri de la Rapid sa castige titlul: "Ii rog de pe acum sa-mi pastreze si mie macar o maneca de tricou de campion, chiar daca am jucat in Giulesti mai putin decat mi-as fi dorit".

BASCHET. Turneul "Final Four Pan-European" al FIBA Europe Cup va avea loc, in perioada 9-10 aprilie, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti. La turneu vor participa echipele Asesoft Ploiesti, Dinamo Moscova, Bandirma Banvit si Lokomotiv Rostov. "Aducerea si organizarea turneului ne-a costat intre doua sute si trei sute de mii de euro, dar cred ca merita investitia", a declarat patronul gruparii ploiestene, Sebastian Ghita. Asesoft va juca, in semifinale, in compania formatiei turce Bandirma Banvit, in cealalta semifinala urmand sa se intalneasca echipele ruse Lokomotiv Rostov si Dinamo Moscova.

CUPA ROMANIEI. Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit numele "fluierasilor" care vor oficia meciurile tur din semifinalele Cupei Romaniei, care se vor disputa maine. Astfel, duelul dintre FC National si Dinamo, desfasurat incepand cu ora 16:00, va fi condus de Augustus Constantin, asistat de Ionel Popa si de Aurel Onita. Cealalta semifinala, disputata de la ora 17:45 intre Farul si Universitatea Craiova, va fi arbitrata de Sorin Corpodean, ajutat de Marcel Savaniu si Ispas Cojocaru.

MUTU. Atacantul roman a declarat ca nu intentioneaza sa se transfere la AS Roma si ca va merge in capitala Italiei doar pentru a-si petrece vacanta impreuna cu sotia sa si nu pentru a evolua la formatia pregatita pana ieri de Luigi Del Neri, care a demisionat. "Viitorul meu este la Juventus si restul nu ma intereseaza", a spus Mutu, despre care presa italiana a spus ca va fi folosit ca piesa de schimb pentru transferurile lui Cristi Chivu si Antonio Cassano, pentru care Juventus a oferit 40 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport