x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

11 Mar 2005   •   00:00

12 MARTIE 2005

Jucatorii Stelei ar fi vrut sa joace

Daca antrenorul Stelei, Walter Zenga, a evitat sa fie transant, declarand ca "suntem profesionisti si trebuie sa jucam oricand", jucatorii Stelei pareau destul de afectati. "Amanarea ne incurca. Programul nostru se aglomereaza foarte mult", a declarat Nicolae Dica. "Cel mai rau ne pare de acesti suporteri minunati, care au venit si de la 300 de km sa ne vada", a completat el. Antrenorul lui Villarreal, Manuel Pellegrini, a declarat: "Nu ne putem pune contra naturii. O sa urmeze mai multe meciuri intr-un timp foarte scurt, dar nu avem ce face".

Poli Iasi - Rednic poate juca in Giulesti

Mijlocasul Daniel Rednic, venit in aceasta iarna de la MTK Budapesta, are drept de joc pentru echipa ieseana in partida de astazi cu Rapid. "Am primit cartea verde a lui Rednic, astfel ca el va putea fi apt pentru meciul cu Rapid. Noi am depus de luni toate actele la FRF legate de transferul lui, dar ne lipsea cartea verde. Acum totul este in regula, si atat Gavatorta, a carui carte verde a sosit ieri, cat si Rednic pot juca in Giulesti", a declarat presedintele clubului iesean, Marius Stan.

Vizita - Mutu, la Salonul Auto de la Geneva

Adrian Mutu a fost prezent joi la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de coechipierii sai de la Juventus Torino Alessandro Birindelli si Zlatan Ibrahimovici. Cei trei au vizitat standul Fiat, concern patronat de familia Agnelli, proprietara "Batranei Doamne", si au facut mai multe fotografii cu masinile expuse. Jucatorii s-au intalnit cu suporteri ai echipei de fotbal, care i-au ovationat pentru calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Revenire - Chivu a jucat intr-un amical

Cristian Chivu a jucat 45 de minute intr-un meci de pregatire pe care AS Roma l-a castigat, cu scorul de 4-0 (2-0), in fata formatiei de amatori Santa Marinella. Chivu, care a evoluat ca fundas central, a fost inlocuit la pauza de Mexes. Internationalul rom‚n este refacut complet dupa accidentarea la piciorul drept si va fi convocat pentru meciul de maine, din etapa a 28-a a campionatului italian, cand AS Roma va juca in deplasare, la Cagliari.

Cazul Petrovschi - Legistii cer alte analize

Legistii nu pot finaliza investigatia in cazul sportivei Oana Petrovschi intrucat au nevoie de mai multe informatii medicale vizand starea ei de sanatate din 2002 si 2003, care sa fie comparate cu rezultatele investigatiilor recente. Octavian Belu si Mariana Bitang sunt acuzati de fosta gimnasta de tratamente inumane, Petrovschi cerand daune morale de 1,5 miliarde de lei in urma afectiunilor grave pe care ea le-ar fi dobandit la coloana vertebrala.
×
Subiecte în articol: sport