x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

10 Mar 2005   •   00:00

11 MARTIE 2005
POLEKSIC A SEMNAT PE 5 ANI CU STEAUA. Portarul sarb Vukasin Poleksic a semnat miercuri seara un contract pe 5 sezoane cu Steaua. Internationalul de tineret sarb s-a aflat ultima oara sub contract cu echipa italiana Lecce si a fost achizitionat la solicitare expresa a antrenorului ros-albastrilor, Walter Zenga. In Ghencea, jucatorul in varsta de 22 de ani va primi un salariu lunar de 30.000 de dolari. La cei 1,91 m, Poleksic a fost unul dintre cei mai inalti portari din campionatul italian, unde s-a transfera in urma cu trei ani, de la echipa sarba Sutjeska. (Mihai Igirosanu)

TRICOLORI. Federatia macedoneana a stabilit pretul biletelor pentru partida dintre reprezentativele Macedoniei si Romaniei, care se va desfasura pe data de 30 martie pe "City Stadium" din Skopje, in cadrul Grupei I de calificare la CE din 2006. Astfel, la peluza, un tichet va costa 0,8 euro, la tribuna a II-a 1,6 euro, iar la tribuna I 3,2 euro. In meciul tur, disputat la Craiova, tricolorii au invins cu scorul de 2-1, prin golurile inscrise de Pancu si de Mutu.

"U" CLUJ. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a anuntat ca stadionul "Ion Moina", pe care, din anul 1961, isi desfasoara activitatea echipa-fanion a orasului, Universitatea Cluj, va fi demolat in scurt timp. "Cautam un proiect pentru construirea unei arene la standarde europene, in acest sens avand promis si sprijinul Guvernului, a Consiliului Local si Judetean", a declarat Nicoara. Gruparea clujeana, care evolueaza in Seria a III-a a Diviziei B, va juca partidele de campionat, cel mai probabil, pe arena prim-divizionarei CFR Cluj. (Elena Stanciu)

HALTERE. Nicu Vlad, vicepresedinte COSR si presedinte al Federatiei Romane de Haltere, a fost reales ca membru al Comitetului Tehnic al Federatiei Internationale de Haltere, iar medicul Marta Baroga a fost confirmata ca membru al Comitetului Medical al aceluiasi organism international pentru perioada care precede Jocurile Olimpice de la Beijing (2005-2008).

TINERET. Proaspatul selectioner al echipei nationale de tineret, Florin Marin, a convocat patru "stranieri" pentru dubla cu Olanda si Macedonia, din preliminariile CE Under 21 din 2006. Este vorba de Sebastian Hutan si Razvan Cocis, ambii de la Serif Tiraspol, plus Keseru, de la echipa franceza Nantes, si Ciprian Marica, de la Sahtior Donetk. Partida cu Olanda se va desfaura pe 25 martie, la Urziceni, iar jocul cu Macedonia este programat pe data de 30 martie, la Skopje.

BASCHET. Asesoft Ploiesti s-a calificat in Final Four Pan European, acesta fiind cel mai bun rezultat obtinut vreodata de o echipa de baschet din Romania. In mansa secunda a intalnirii cu echipa elvetiana BC Boncourt, ploiestenii au fost invinsi cu 84-74, dar merg mai departe datorita diferentei din tur, cand s-au impus cu 79-63. Asesoft isi va depune candidatura pentru gazduirea meciurilor din faza finala a competitiei.
×
Subiecte în articol: sport