x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info

SPORT/Info

08 Mar 2005   •   00:00

9 MARTIE 2005

Sase stelisti, in pericol de suspendare

Maine seara, de la ora 20:00, partida Steaua - Villarreal va fi arbitrata de o brigada din Elvetia, avandu-l la centru pe Massimo Busacca. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Stephane Cuhat si Francesco Buragina, iar arbitru de rezerva va fi Claudio Circhetta. Observatorul pentru arbitri va fi cunoscutul olandez Mario Van der Ende. Sase jucatori stelisti, George Ogararu, Gabriel Bostina, Petre Marin, Florin Lovin, Dorinel Munteanu si Sorin Paraschiv, risca sa nu joace meciul retur daca vor mai primi un cartonas galben. (Mihai Igirosanu)

HANDBALIST INJUNGHIAT. Pivotul echipei de handbal Dinamo Baumit, Marian Cozma, a fost batut si injunghiat, duminica, de un grup de opt persoane, fiind in prezent internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu o plaga de 3 centimetri adancime langa coloana vertebrala. "Unul dintre ei a spus: «Uite-l pe Pasarila de la Dinamo» si imediat am simtit o lovitura in cap. Cand am vrut sa fug, am simtit o arsura in spate, am pus mana si am vazut ca sunt plin de sange", a afirmat Cozma, care are o inaltime de 2,10 m si o greutate de 110 kg. Tatal sportivului, fostul handbalist Petre Cozma, a afirmat ca ar fi mai bine ca Politia sa-i gaseasca pe agresori inaintea sa.

APULUM. Antrenorul Alexandru Pelici a decis ca banii din amenzile luate de jucatorii sai in pauza competitionala sa fie cheltuiti pentru o petrecere la o pizzerie din oras. Abaterile fotbalistilor au adus in contul clubului 10 milioane de lei si 400 de dolari, cu aceasta suma fiind platita ieri nota sindrofiei la care jucatorii au participat impreuna cu sotiile sau cu prietenele, in cinstea zilei de 8 Martie. Cei care au cotizat cel mai mult au fost Ciprian Ciobanu si Miroslav Giuchici, ambii penalizati cu cate 200 de dolari. (Lucian Dobrater)

REESALONARE. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), intentioneaza sa ceara Guvernului sa reesaloneze datoriile cluburilor din Divizia A catre bugetul de stat, care au o valoare estimata la 19 milioane de euro. "Fotbalul romanesc va muri daca nu e sprijinit. Cel putin 10 cluburi din Divizia A vor da faliment daca datoriile catre stat nu vor fi reesalonate", a afirmat Dragomir. In replica, ministrul Finantelor, Ionut Popescu, a afirmat ca statul nu e interesat de riscul ca la startul campionatului sa nu se poata prezenta toate echipele din Divizia A.

DACIA LOGAN. Un juriu alcatuit din sapte ziaristi specializati in domeniul auto din Serbia-Muntenegru a ales luni Dacia Logan drept "Masina Anului 2005" in tara cu care Romania se invecineaza. Distinctia i-a fost inmanata, la Belgrad, lui Jean-Michel Sicre, director comercial international la Dacia, Logan fiind aleasa in detrimentul unor modele precum Toyota Prius, Ford Focus, Opel Astra, CitroIn C4 sau Renault Modus. Juriul a apreciat raportul calitate-pret al autovehiculului, spatiul interior si adaptarea la pietele emergente.

×
Subiecte în articol: sport