x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/INFO

SPORT/INFO

20 Feb 2005   •   00:00

21 februarie 2005

Steaua si "Poli", disecate la Fanatik Show

Horia Ivanovici incepe, din aceasta seara, o noua serie a emisiunii "Fanatik Show", de data aceasta la Prima TV. Incepand cu ora 23:00, timp de doua ore, el ii va avea ca invitati in studio pe Cosmin Olaroiu, Gigi Becali si Florin Calinescu. Principalele subiecte ale emisiunii vor fi reprezentate de "revolutia" de la Timisoara, "Poli" transferandu-i pe Ovidiu Petre, Viorel Moldovan si Cosmin Contra, si de meciul Stelei de la Valencia, din Cupa UEFA. Telespectatorii vor avea ocazia sa participe si la un concurs unde pot castiga 1.000 de euro.

REAL MADRID. David Beckham a devenit, ieri, tata pentru a treia oara, dupa ce sotia sa, Victoria, a nascut la o clinica din Madrid, prin cezariana, un baiat de 3,200 kilograme, care va fi numit Cruz. David si Victoria Beckham mai au doi copii, Brooklyn, in varsta de 5 ani, si Romeo, de 2 ani. Initial, nasterea era programata pentru data de 25 februarie. Victoria intentioneaza sa-si arate copilul nou-nascut la petrecerea organizata pe 4 martie, cu ocazia zilei de nastere a fiului ei cel mare, Brooklyn.

GALATASARAY. Gheorghe Hagi nu este satisfacut de evolutia elevilor sai in meciul cu Sakaryaspor, cu toate ca Galatasaray a castigat cu 1-0. Presa turca scrie ca Galata a avut mari dificultati in fata adversarului de sambata. "Cim-Bom a obtinut cele trei puncte cu multa transpiratie. Nu a avut nici o actiune demna de luat in seama", noteaza Milliyet. Potrivit cotidianului Sabah, suporterii au contribuit la impacarea lui Hagi cu vicepresedintele Ergun Gursoy, dupa ce i-au chemat pe amandoi sa salute tribunele.

HANDBAL FEMININ. Rapid CFR Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Cupelor la handbal feminin dupa ce a invins ieri cu 44-41 formatia turca Havelsan Ankara, intr-o partida disputata in Sala Giulesti. In meciul-tur, romancele pierdusera la limita in Turcia, scor 38-37. Tot ieri, handbalistele de la Silcotub Zalau au acces in sferturile Cupei EHF, in urma victoriei cu 28-23 obtinute in fata echipei franceze Havre HAC. Silcotub s-a calificat datorita numarului mai mare de goluri marcate in deplasare. In partida-tur, formatia din Zalau fusese invinsa cu 32-27.

BOX. Lucian Bute a castigat centura NABF la categoria semigrea, dupa ce l-a invins prin KO in runda a patra pe americanul Carl Hendy, in cadrul unei gale desfasurate, sambata, in Canada. A fost a zecea victorie obtinuta de pugilistul roman in tot atatea meciuri disputate la profesionism. Intr-o alta confruntare din cadrul galei de la Quebec, Ion Ionut l-a invins prin KO in runda a cincea pe americanul Terry Lanz, la categoria usoara.

Campionate. Italia, etapa 25: Messina - Juventus 0-0, Milan - Cagliari 1-0, Udinese - Inter 1-1.
Clasament: 1. Milan 54p; 2. Juventus 54p; 3. Inter Milano 43p.

Spania, etapa 24: Real Madrid - Athletic Bilbao 0-2, Barcelona - Mallorca 2-0, Sociedad - Sevilla 1-0.
Clasament: 1. Barcelona 57p; 2. Real Madrid 50p; 3. Sevilla 41p.

Germania, etapa 22: Bayern Munchen - Borussia Dortmund 5-0, Bochum - Freiburg 3-1, Hamburg - Kaiserslautern 2-1, Hannover - Werder Bremen 1-4, Mainz - Arminia Bielefeld 0-0, Nurnberg - Bayer Leverkusen 2-4, Wolfsburg - Hansa Rostock 4-0.
Clasament: 1. Bayern Munchen 44p; 2. Schalke 41p; 3. Werder Bremen 40p.

Franta, etapa 26: Strasbourg - Paris St. Germain 3-1, Bastia - Marseille 0-1, Caen - Ajaccio 2-2, Rennes - Nice 4-1, Toulouse - Bordeaux 1-0, Lens - Nantes 2-0, Monaco - Lyon 1-1.
Clasament: 1. Lyon 53p; 2. Marseille 47p; 3. Lille 45p.
×
Subiecte în articol: sport