x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 9 septembrie 2004

SPORT/Info - 9 septembrie 2004

09 Sep 2004   •   00:00
OCTAVIAN MORARIU A DEMISIONAT DE LA ANS. Potrivit unor surse din cadrul ANS, presedintele Octavian Morariu a demisionat. Cele mai mari sanse de a-l inlocui le are actualul vicepresedinte, Constantin Diaconu. Morariu i-ar putea succede lui Ion Tiriac la presedintia COR, dupa ce fostul tenisman a anuntat ca nu mai candideaza pentru un nou mandat in fruntea forului olimpic. "E timpul sa las locul cuiva mai tanar. Sper sa fie domnul Morariu, daca va fi convins sa candideze. Dupa parerea mea, este omul care ar putea continua ceea ce am inceput", a declarat Ion Tiriac.

MM SI "PROCURORUL", LA GENEVA. Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, si administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, au plecat ieri in Elvetia, unde vor participa la sedinta Forumului European al cluburilor ce va avea loc la Geneva. In clasamentul din sezonul trecut, Dinamo a ocupat locul 77, cu 12 puncte, in timp ce Steaua s-a situat pe pozitia 88, cu 8 puncte.

CLAUDIU NICULESCU PROMITE 12 GOLURI. Zilele trecute, directorul executiv al echipei Dinamo, Cristi Borcea, l-a provocat la un pariu pe Claudiu Niculescu, al doilea golgeter sezonul trecut. Miza? Oficialul urmeaza sa-i achite atacantului 10.000 de dolari la finele turului, daca acesta va reusi sa inscrie 12 goluri. In caz contrar, Niculescu va plati 5.000 de dolari din propriul buzunar. "Actele" au fost parafate, iar partile au batut palma in prezenta "martorului" Tica Danilescu, iar doleanta lui "Claugol" de a-i fi contabilizate si reusitele din cupele europene si Cupa Romaniei, nu au fost acceptate de Borcea. Pariul va intra in vigoare incepand cu meciul de duminica, in compania celor de la FC National.

ROMANIA, CAMPIOANA OLIMPICA. Echipa nationala de fotbal a Romaniei a castigat medalia de aur la Olimpiada Jurnalistilor care se desfasoara, in perioada 4-11 septembrie, la Umag, in Croatia. Romania a invins in finala turneului de fotbal echipa Belgiei, cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de colegul nostru Mihai Igirosanu. Romania a mai castigat o medalie de aur prin Catalin Carnu la aruncarea greutatii si are cate un reprezentant in finala mica si in finala mare la tenis.

STAICU NU I-A DAT SALARIUL LUI GANE. Ionel Tersinio Gane a parasit luni Craiova, iar sansele ca el sa se mai intoarca sunt aproape nule. "Mi-a cerut invoire pana duminica", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Se pare ca atacantul se afla in Elvetia si, daca nu-si va gasi o echipa, mai are o varianta de transfer in China. Surse din club sustin insa ca supararea lui Gane ar fi plecat de la faptul ca, in momentul cand si-a cerut salariul pe luna august, patronul Dinel Staicu i-ar fi replicat pe un ton superior: "Du-te sa ti-l dea Rednic, ca el te-a adus aici!". (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport