x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 12 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 12 octombrie 2004

12 Oct 2004   •   00:00

Rednic negociaza revenirea in Belgia

Aflat zilele acestea in Belgia, alaturi de familie, fostul antrenor al Craiovei, Mircea Rednic se afla in tratative cu conducerea lui RAEC Mons, echipa aflata dupa opt etape pe locul 17, cu doar 5 puncte. Rednic a jucat timp de sase ani in prima liga belgiana (’91- ’97), la Standard Liege si St. Trond, ramanand in relatii foarte bune cu multi importanti oameni de fotbal din Benelux. In cursa pentru ocuparea postului de antrenor la Mons, romanul concureaza alaturi de Jos Daerden si Henri Depireux, primul fiind considerat favorit. (Mihai Igirosanu)

Maraton - Aur si argint la Chicago

Atletele din tara noastra au dominat maratonul de la Chicago, adjudecandu-si primele doua pozitii, prin Constantina Tomescu-Dita si Nuta Olaru. In varsta de 31 de ani, Constantina a castigat primul maraton din cariera, victoria fiind cu atat mai importanta cu cat ea a petrecut in pat zilele premergatoare probei, din cauza unei gripe. Pentru victoria de la Chicago, romanca a fost recompensata cu 125.000 de dolari.

C.O.R. - Renunta Marcel Popescu?

Presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu este posibil sa renunte la depunerea candidaturii pentru presedintia C.O.R. "Rudel Obreja a spus ca il sustine pe Octavian Morariu deoarece stie ca s-ar putea sa renunt la un moment dat la candidatura. Vad multa incrancenare pentru aceasta functie, care nici macar nu este remunerata si nu vad interesul de a se face ceva concret. Ma voi mai gandi pana vineri", a declarat Popescu.

Tenis - Andrei Pavel, locul 24 ATP

Andrei Pavel isi pastreaza locul 24, cu 200 de puncte, in clasamentul ATP din acest sezon. In schimb, Victor Hanescu a coborat un loc, el ocupand in prezent pozitia a 83-a, cu 77 de puncte, la egalitate cu sportivul rus Dmitri Tursunov. Un alt tenisman din tara noastra, Razvan Sabau, a pierdut in finala challanger-ului de la Quito, dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari, scor 4-6, 3-6 cu Giovanni Lapentti.

Sah - Crisan a infiintat cluburi fictive

Cele 16 cluburi de sah pe care Alexandru Crisan le-a infiintat la UREX Rovinari au existat doar pe hartie. Concluzia apartine inspectorilor din Directia de Finante Gorj dupa ce au efectuat un control la societate. Mariana Somnea, reprezentantul societatii mandatate de instanta sa se ocupe de reorganizarea UREX Rovinari, a declarat ca la sediul societatii nu s-a gasit nici macar o tabla de sah. Mai mult, sefii de servicii din UREX au fost facuti fictiv presedinti ai unor cluburi de sah doar pentru a-l vota pe Alexandru Crisan presedinte al Federatiei Romane de Sah. Cluburile vor fi desfiintate. (Gabriela Mladin)

×
Subiecte în articol: sport