x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 13 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 13 octombrie 2004

13 Oct 2004   •   00:00
ANDONE "TAIE" SI "SPANZURA". Maine seara va avea loc sedinta Consiliului Director al FC Dinamo. Un punct important il va reprezenta raportul antrenorului Ioan Andone vizavi de rezultatele inregistrate pana acum in campionat si in cupele europene. Tehnicianul va prezenta si o lista cu fotbalistii doriti din iarna, precum si cu cei care vor fi pusi pe lista de transferari. Se vor discuta si actele de indisciplina, in special "cazul Iordache", care a parasit Bucurestiul, impreuna cu Goian si Semeghin, la intoarcere producand un accident mortal pe autostrada Pitesti-Bucuresti.

DISCRETIA LUI RAZVAN LUCESCU. Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a precizat ca mai multi elevi de-ai sai ar merita sa fie convocati la echipa nationala. "Cu siguranta sunt cel putin doi jucatori care merita sa fie selectionati, iar ei sufera din aceasta cauza. Dar nu trebuie sa cedeze si sa se simta frustrati, ci sa lupte in continuare", a spus tehnicianul giulestenilor. Desi a evitat sa dea nume, se pare ca cei vizati sunt Daniel Niculae si Marian Aliuta.

"CUTREMUR" LA CONSTANTA. Decizia suspendarii pe cate sase luni a lui Adrian Senin si Iulian Apostol, gasiti vinovati ca au consumat substante interzise, a produs un adevarat cutremur la clubul Farul Constanta. Astfel, directorul executiv, Mircea Crainiciuc, a fost demis si amendat cu 1.000 de dolari, aceeasi suma urmand a o plati si cei doi fotbalisti aflati in culpa, plus Mihai Baicu, acesta pentru faptul ca a vrut sa acopere fapta. Au mai fost sanctionati cu avertisment antrenorul Petre Grigoras, medicul Liviu Muja si intregul lot de jucatori.

AUR SI ARGINT LA MONDIALE. Delegatia Romaniei prezenta la Campionatele Mondiale de natatie in bazin scurt, de la Indianapolis, a cucerit deja doua medalii, informeaza www.inot.ro. Astfel, in proba de 200 metri spate, Ioan Gherghel a ocupat locul secund, cu timpul de 1 minut, 54 de secunde si sase sutimi, fiind devansat de britanicul James Hickman (1:53:41). La 1.500 de metri, Dragos Coman a obtinut bronzul, cu timpul de 14:56:74.

DOROFTEI LANGA VASTAG. Fostul campion mondial al versiunii WBA, Leonard Doroftei, ar urma sa se alature lui Francisc Vastag in colectivul tehnic al federatiei. Cel putin asa sustine actualul manager, Rudel Obreja: "Avem in plan sa construim un lot universal, cu toate valorile care sunt in acest moment in box. Doroftei se va alatura colectivului tehnic al federatiei, dar o va face doar alaturi de mine si de Feri Vastag".

×
Subiecte în articol: sport