x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 15 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 15 octombrie 2004

15 Oct 2004   •   00:00
CLAUDIU RADUCANU REVINE DUPA DOUA LUNI. Dupa doua luni de recuperare, provocate de o accidentare suferita la genunchiul drept, atacantul echipei Arminia Bielefeld, Claudiu Raducanu, si-a reluat antrenamentele alaturi de colegii sai. "Infirmeria Arminiei are din ce in ce mai putin pacienti", s-a anuntat pe site-ul gruparii germane, alaturi de fostul stelist mai revenind dupa perioade de convalescenta Kuntzel si Boakye. Conform aceleiasi surse, sansele ca Raducanu sa prinda lotul pentru meciul de campionat de maine, cu SV Hamburg, sunt aproape nule.

BACHINI A CONSUMAT COCAINA. Un alt caz de dopaj a fost descoperit in Italia, mijlocasul echipei Brescia, Jonathan Bachini, fiind depistat pozitiv, cu cocaina, in urma unui control antidoping efectuat pe 22 septembrie, la finele meciului cu Lazio (0-2). Dosarul a fost inaintat Comisiei Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian, ulterior urmand a ajunge pe masa Federatiei Italiene, care va lua decizia suspendarii fotbalistului.

REVOLTA LA CHELSEA. Managerul echipei engleze Chelsea, Jose Mourinho, se confrunta in aceste zile cu o revolta a jucatorilor, dupa cum sustine presa engleza. "Mourinho are probleme cu jucatori, a caror valoare totala se ridica la 40 de milioane de lire sterline si care nu evolueaza in prima echipa", scrie The Sun, incluzandu-i pe lista, alaturi de internationalul roman Adrian Mutu, aflat de mai multa vreme in conflict cu tehnicianul portughez, pe Cudicini, Glen Johnson, Huth si Scott Parker.

UN AN FARA ZOLI CRISAN. Ieri s-a implinit un an de la tragica disparitie a fostului mare international Zoltan Crisan, fost component al "Craiovei Maxima". Conducerea Universitatii Craiova, componentii lotului, prieteni si fosti colegi de echipa au depus coroane de flori la mormantul din cimitirul "Sineasca" din Craiova. Cu un an in urma, exact in ziua in care Crisan a fost imormantat, echipa sa de suflet a evoluat in campionat cu "Poli" AEK, aceeasi formatie pe care Universitatea o va intalni maine.

DOUA MONDIALE LA BUCURESTI. Romania a primit dreptul de a organiza doua editii de campionat mondial. In perioada 3-9 ianuarie 2005, se va desfasura CM Under 21, iar in perioada 21-27 martie 2005 CM Under 18. Ambele competitii vor fi gazduite de patinoarul "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului Sportiv National "Lia Manoliu". Echipele de seniori ale Romaniei, feminin si masculin, vor participa anul viitor la campionatele mondiale din Noua Zeelanda (1-5 aprilie), respectiv Olanda (17-24 aprilie).

SI SOAVA SE RETRAGE DE LA NATIONALA. Florin Soava este al doilea international roman care si-a anuntat retragerea de la echipa nationala in ultimele cinci zile, dupa Daniel Pancu. "M-am saturat! Exista un curent impotriva mea. M-am sfatuit cu familia si am decis ca este mai bine sa renunt. Am vrut sa ma retrag chiar inaintea meciului cu Cehia, dar sotia m-a indemnat sa merg la Praga. Acum m-am hotarat", a spus jucatorul lui Spartak Moscova. Selectionerul Iordanescu a refuzat sa comenteze retragerile lui Soava si Pancu, spunand ca nu a vorbit cu jucatorii pe aceasta tema.

REVENIRE - MIREL RADOI, DIN NOU PE GAZON. Mirel Radoi va reveni pe teren peste circa trei saptamani. El a trecut cu bine examenul medical efectuat miercuri la Centro Isokinetic din Bologna, iar specialistii au decis ca isi va putea relua in curand antrenamentele. "Ma bucur nespus ca voi reveni pe gazon pentru a pune umarul alaturi de coechipieri sa realizam ce ne-am propus: titlul si primavara europeana", a declarat capitanul Stelei.
×
Subiecte în articol: sport