x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 27 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 27 septembrie 2004

27 Sep 2004   •   00:00
CALIFICATE LA CE. Nationala feminina de baschet a Romaniei s-a calificat la Campionatul European care se va disputa anul viitor in Turcia, dupa ce s-a clasat pe locul 2 in grupa C. In ultimul meci de calificare, Romania a invins in deplasare reprezentativa Israelului, cu scorul de 60-52. La CE s-au mai calificat echipele Cehiei, Greciei, Rusiei, Spaniei, Lituaniei, Frantei, Letoniei, Germaniei, Serbiei si Turciei. Cea de-a 12-a echipa va fi desemnata in august 2005, in urma unui alt turneu de calificare.

TSKA SI PARTIZAN, INVINGATOARE. TSKA Sofia a obtinut a saptea victorie din tot atatea etape disputate in campionatul bulgar, 5-1 pe teren propriu cu Lokomotiv Sofia. Golurile adversarei Stelei din primul tur al Cupei UEFA au fost marcate de Gargorov (2), Mudziri, Todorov si Hazurov. De asemenea, Partizan Belgrad, adversara lui Dinamo din aceasta competitie, a castigat cu scorul de 4-1 partida disputata, pe teren propriu, in fata echipei Obilic Belgrad, in etapa a VII-a a campionatului Serbiei-Muntenegru. Gazdele au punctat prin Ilici, Boya (2) si Grubesici. In vederea returului cu Dinamo, delegatia lui Partizan va veni miercuri in Romania si va fi cazata la Hotelul Intercontinental.

CAMPIOANELE, INVINSE. Ieri a fost ziua derby-urilor in campionatele de handbal. La feminin, Rapid a invins cu 30-29 (15-15) pe Silcotub Zalau, campioana tarii. Meciul desfasurat in Sala Giulesti a fost presarat cu duritati, gazdele evoluand in ultimele doua minute cu doua handbaliste mai putin pe teren. Cea mai grava accidentare a fost cea a zalauancei Raluca Ivan, care si-a spart capul in minutul 48 si nu a mai putut continua partida. La masculin, Steaua a produs surpriza, invingand la Constanta, pe campioana HCM cu 28-37.

MITICA DRAGOMIR, LA FANATIK SHOW. In aceasta seara, pe TV Sport, este programata o editie speciala a emisiunii Fanatik Show. Intre orele 21:00 si 23:00, realizatorul Horia Ivanovici ii are ca invitati pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, si antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu. De asemenea, in aceasta prima parte va fi difu-zat un interviu cu presedintele FRF, Mircea Sandu. Partea a doua a emisiunii va fi dedicata fotbalului in sala, pentru prima data meciurile unei grupe a Ligii Campionilor la Futsall fiind gazduite de Bucuresti.

×
Subiecte în articol: sport