x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 29 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 29 septembrie 2004

29 Sep 2004   •   00:00
HAMUTOVSKI SE VA INTALNI CU DEL PIERO. Portarul Stelei, Vasili Hamutovski, a fost convocat din nou la echipa nationala a Belarusului, in vederea partidelor cu Republica Moldova si Italia, in 9 si 13 octombrie, din cadrul preliminariilor pentru CM din 2006. In ultimele saptamani, goal-keeperul "ros-albastrilor" a trecut printr-o perioada mai delicata, fiind suparat pe antrenorul Walter Zenga, care l-a tinut rezerva. La meciul cu Sportul Studentesc insa, Hamutovski a revenit si a aparat foarte bine. El va avea ocazia astfel sa dea piept cu Del Piero si cu Totti.

FRUSTRATII DIN LIGA. Revista UEFA Champions League a intocmit recent un top al marilor fotbalisti care nu au reusit, pana in prezent, sa castige cel mai important trofeu european la nivel de echipe de club. Conform valorilor individuale ale jucatorilor, brazilianul Ronaldo (Real Madrid) este in frunte, podiumul fiind completat de olandezul Ruud Van Nistelrooij (Manchester United) si francezul Thierry Henry (Arsenal). Printre frustratii din Liga Campionilor se mai numara Cafu si Crespo (AC Milan), Nedved (Juventus), Scholles (Manchester) si Ballack (Bayern).

"SA I-O SPUI LUI MUTU!" Maine, TV Sport lanseaza campania "Sa i-o spui lui Mutu!", in care telespectatorii vor avea ocazia sa transmita mesaje componentilor echipei nationale, inaintea meciului Cehia - Romania, care va avea loc pe 9 octombrie, la Praga. O echipa a postului va inmana "tricolorilor" o caseta cu aceste inregistrari, inaintea deplasarii la Praga.

POPA ANTRENOR, STAN REVINE! Ionut Popa este de ieri noul antrenor al lui "Poli" Iasi. El l-a inlocuit in functie pe Vasile Simionas, demis saptamana trecuta. O data rezolvata problema bancii tehnice, presedintele Marius Stan a anuntat ca se intoarce la Iasi, dupa ce parasise clubul la finele meciului cu Sportul Studentesc, nemultumit de atitudinea publicului. (Daniel Stan)

MARATON LA BUCURESTI. Ajuns la a 13-a editie, "Maratonul International Alpha Bank" se va desfasura duminica, 3 octombrie. Competitia, care se afla in topul evenimentelor atletice ale acestui sfarsit de an, include: maratonul clasic de 42,195 km, omologat si certificat de IAAF, semimaratonul de 21,100 km, crosul popular de 4 km si maratonul persoanelor in fotoliu rulant. Oraganizatorii vor oferi premii in valoare de 300 milioane lei. In paralel, se va desfasura si Campionatul National de Maraton, startul urmand a se da la ora 10:00, in Piata Universitatii.

×
Subiecte în articol: sport