x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 30 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 30 septembrie 2004

30 Sep 2004   •   00:00
ALIUTA: "STOICA M-A DAT AFARA DE LA STEAUA". Mijlocasul rapidist Marian Aliuta a declarat ieri, dupa ce a fost audiat de Comisia de Disciplina a FRF, ca este convins de faptul ca a fost inlaturat de la Steaua de presedintele executiv, Mihai Stoica. "Suta la suta dansul m-a dat afara. Nu am facut acele gesturi catre suporterii Stelei. Nici fata de Gigi Becali sau altcineva. Ce am, am cu Mihai Stoica", a declarat fostul stelist. Aliuta a mai spus ca "MM" l-a amenintat chiar de la inceputul campionatului ca va scapa repede de el, considerandu-l un om fara caracter. (Ionut Paduraru)

PINALTI, AMENDAT CU 1.000 DE EURO. Chiar daca echipa sa, Ceahlaul Piatra-Neamt, evolueaza in Divizia B, Gheorghe Stefan reuseste sa se mentina in prim-planul fotbalului romanesc. In prezent primar al localitatii de sub Pietricica, "Pinalti" a fost ieri amendat cu 1.000 de euro de catre Comisia de Disciplina a FRF. Motivul acestei sanctiuni il reprezinta declaratiile acuzatoare facute de Stefan la adresa presedintelui CCA, Ion Craciunescu. La finalul meciului pierdut de echipa sa la Vaslui, "Pinalti" a acuzat arbitrajul, spunand ca Ion Craciunescu ii poarta pica.

MARIA CIONCAN, CETATEAN DE ONOARE. Consilierii municipali din Hunedoara au aprobat ieri acordarea titlului de cetatean de onoare atletei Maria Cioncan, medaliata cu bronz in proba de 1.500 de metri la Olimpiada de la Atena. De asemenea, Cioncan urmeaza sa primeasca si suma de 100 de milioane de lei, tot din partea Primariei Hunedoara. Antrenorul atletei, Stefan Beregszaszy, a primit in urma cu cateva zile acest titlu, consilierii propunand si recompensarea financiara a acestuia.

"VAMA" ESTE DERANJAT DE ACUZE. Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, zis "Vama", este deranjat de faptul ca victoria echipei sale in fata Gloriei Bistrita, scor 3-1, a fost contestata: "S-au facut supozitii bazate pe elemente statistice. Noi am invins de 23 de ori din 29 de meciuri. Si alte echipe au invins in 14 din 20 cu alte formatii". Referitor la faptul ca George Copos nu vede pe Rapid campioana, Dinu Gheorghe a precizat: "Este patronul echipei si nu pot avea alta parere".

MULTESCU A UITAT DE "ORIGINI". In perspectiva meciului de duminica, dintre "Poli" AEK si Dinamo, antrenorul timisorenilor, Gigi Multescu, a spus ca a uitat faptul ca a evoluat ani buni in Stefan cel Mare. "Acest meci are o incarcatura aparte pentru mine, insa nu il judec din calitate de fost jucator la Dinamo, ci de antrenor al lui «Poli». Deja am uitat ca am jucat acolo, deja am uitat", a declarat Multescu. Acesta mai spera ca dinamovistii sa fie obositi dupa meciul de astazi cu Partizan.

PAVEL BADEA ESTE MANAGER GENERAL. Patronul Dinel Staicu l-a numit pe Pavel Badea manager general. "Asa e la Craiova, asa e la olteni. Acum, daca Rednic si-a dat demisia, nu doresc sa-l denigrez. L-am numit pe Badea manager general, mai ales ca el cunoaste cel mai bine lotul", a spus Staicu. Astfel, Badea va avea prerogative si in cadrul clubului, dar si decizii asupra echipei: "Este o mare responsabilitate. Ne dorim sa iesim din impas. (Mario Morcov)

AMENZI IN TRIVALE. Esecul suferit "acasa" cu FC National, scor 0-1, nu a ramas fara urmari la FC Arges, jucatorii urmand a fi amendati. Decizia apartine Consiliului Director, iar penalizarile vor fi intre 5 si 15 milioane de lei, in functie de randament. De sanctiuni nu va scapa nici conducerea tehnica, in frunte cu "principalul" Ion Moldovan, desi presedintele Viorel Ilinca nu s-a pronuntat ferm in acest sens.

"FANATIK SPECIAL" PE TV SPORT. In aceasta seara, de la ora 22:00, TV Sport a pregatit o surpriza pentru telespectatori. Moderatorul Horia Ivanovici va invita la o editie speciala a emisiunii "Fanatik", in care invitati surpriza si cu "nume grele" vor comenta la cald evolutia reprezentantelor noastre in cupele europene, Steaua si Dinamo, care lupta pentru calificarea in grupele Cupei UEFA. Nu ratati diseara "Fanatik Special"!
×
Subiecte în articol: sport