x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

18 Mar 2005   •   00:00

19 MARTIE 2005

Van Basten a stabilit lotul pentru Giulesti

Selectionerul Olandei, Marco Van Basten a anuntat lotul de 20 de jucatori pentru meciurile cu Romania (26 martie) si Armenia (29 martie): van der Sar (Fulham), Timmer (AZ) - portari; Boulahrouz (Hamburg), Bouma (PSV), van Bronckhorst (Barcelona), Heitinga (Ajax), Kromkamp si Mathijsen (AZ), Melchiot (Birmingham) - fundasi; van Bommel si Cocu (PSV), Landzaat (AZ), Maduro (Ajax), Sneijder (Ajax), van der Vaart (Ajax) - mijlocasi; Babel (Ajax), Kuyt (Feyenoord), Meerdink (AZ), van Nistelrooy (Man. United), Robben (foto, Chelsea).

Rugby - "Stejarii" joaca azi cu Ucraina

Echipa nationala de rugby a Romaniei intalneste, azi, de la ora 14:30, pe stadionul Ghencea II, reprezentativa Ucrainei, in penultimul meci din Cupa Europeana a Natiunilor. Romania ocupa, inaintea acestei partide, locul trei in competitie, cu 7 puncte, in urma Georgiei (10p) si a Portugaliei (9p). Partida va fi precedata de retragerea oficiala a lui Alin Petrache de la echipa nationala, iar ultimul meci al "stejarilor" va avea loc, pe 11 iunie, pe teren propriu, impotriva reprezentativei Portugaliei.

Columbia - Montoya va fi operat

Antrenorul echipei columbiene Once Caldas, Luis Fernando Montoya, care a ramas paralizat la maini si la picioare dupa ce a fost impuscat in luna decembrie, va fi operat din nou pe 26 aprilie, in SUA. Dupa operatie, antrenorul columbian, 47 de ani, va putea respira fara ajutorul aparatului la care a fost conectat imediat dupa internare, pe 22 decembrie. Columbianul a fost impuscat in gat in timp ce incerca sa isi apere sotia, care fusese urmarita de doi barbati dupa ce a retras o suma de bani de la un bancomat.

Chivu - "Nu plec de la Roma!"

Cristi Chivu nu are de gand sa paraseasca pe AS Roma. El a declarat ca nu va pleca de la echipa din capitala Italiei, cu care are un contract valabil pana in vara anului 2008. "Am o mare recunostinta pentru acest club si din acest motiv viitorul meu este legat de AS Roma", a spus Chivu, care si-a revenit dupa accidentarea care l-a tinut pe marginea terenului mai bine de patru luni, urmand sa vina si la echipa nationala.
×
Subiecte în articol: sport