x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

16 Mar 2005   •   00:00

17 MARTIE 2005

Anders Frisk e sigur ca se retrage

Arbitrul suedez Anders Frisk este decis sa se retraga din arbitraj, cu toate ca UEFA a incercat sa-l faca sa se razgandeasca. "Sunt sigur suta la suta ca am ales calea corecta, pur si simplu nu ma mai intereseaza fotbalul", a spus Frisk. El a anuntat ca renunta la arbitraj, dupa ce familia sa a primit amenintari cu moartea presupuse a veni de la suporterii lui Chelsea. Totul a pornit de la declaratiile lui Jose Mourinho, care a sugerat ca Frisk a avut o convorbire cu tehnicianul Barcelonei, Frank Rijkaard, la pauza meciului dintre cele doua echipe.

FRF - Dragomir si Dinu, la judecata

Dupa ce si-au adus acuze si jigniri reciproce, presedinele LPF, Dumitru Dragomir, si administratorul-delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, vor fi judecati de Comisia de Disciplina a FRF, la data de 23 martie. Printre altele, Dragomir l-a numit pe Dinu "sifon", "lepra" si "un om care trebuie sa infunde puscaria". Totul a plecat de la un articol scris de oficialul dinamovist intr-un ziar de specialitate, in care l-a criticat pe seful Ligii.

Stranieri - Un nou control pentru Marica

Chiar daca si-a reluat antrenamentele alaturi de coechipierii sai de la Sahtior Donetk dupa operatia de menisc suferita, Ciprian Marica va fi supus unui nou control in Germania. Internationalul roman va fi examinat de acelasi doctor care l-a operat. "Marica se afla la München. Este nevoie de un nou control", a declarat Mircea Lucescu, care nu l-a avut la dispozitie aseara, in meciul de la Alkmaar.

Echipa nationala - Azi e Comitetul Executiv

Comitetul Executiv al FRF se va intruni azi la Casa Fotbalului, pentru a stabili programul echipelor nationale de seniori si tineret pentru meciurile cu selectionatele similare ale Olandei si Macedoniei. Sedinta va avea pe ordinea de zi mai multe puncte, cum ar fi componenta si programul "nationalei" pentru jocurile cu Olanda si Macedonia, contand pentru preliminariile CM 2006. De asemenea, "federalii" vor stabili componenta si programul echipei nationale de tineret-olimpic pentru jocurile cu Olanda si Macedonia.
×
Subiecte în articol: sport