x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

06 Mar 2005   •   00:00

7 martie 2005

Steaua isi ia portar sarb de la Lecce

Pentru a-l inlocui pe bielorusul Vasili Hamutovski, care nu mai este agreat de patronul Gigi Becali, Steaua ar putea transfera un alt portar strain, sarbul Vukasin Poleksic. Acesta are 22 de ani, a jucat in Italia la Lece, iar din vara se pregateste cu prima sa echipa, Sutjeska Niksici. Poleksic a fost sambata in Ghencea, asistand la un antrenament, dar nu a putut fi vazut la lucru, deoarece este usor accidentat. Internationalul muntenegrean este liber de contract, existand probabilitatea sa semneze chiar azi o intelegere cu Steaua.

HANDBAL. In prima mansa din sferturile de finala a "Challenge Cup" la handbal masculin, HC Minaur Baia Mare s-a impus pe teren propriu cu scorul de 31-27 in fata portughezilor de la ABC Braga. Principalii marcatori ai baimarenilor au fost Ghionea, 10 goluri, Sabou, 8 reusite, si Vijbovschi, 7 goluri. Returul se va desfasura pe data de 12 martie la Braga. La Oradea, intr-un meci amical, echipa nationala feminina a invins Polonia cu scorul de 33-28.

FRANTA. In cadrul etapei 28 din campionatul Frantei, Rennes, echipa pregatita de Ladislau Bölöni, a invins cu 3-0 pe Sochaux, pastrandu-si in continuare invincibilitatea pe teren propriu. Intr-un alt meci, Claudiu Keseru a fost titular la Nantes, in deplasarea pierduta la PSG, 0-1.

UCRAINA. Sahtior Donetk a invins cu 3-1 pe Volin Lutk, in cadrul etapei 17 a campionatului Ucrainei. Echipa antrenata de Mircea Lucescu (foto), unde Barcauan si Rat au fost integralisti, conduce in clasament, cu 45 de puncte. Conform cotidianului turc Sabah, tehnicianul roman este dorit la reprezentativa Turciei. "Desi e fericit la Sahtior, Lucescu a marturisit ca ii este dor de Turcia si ar reveni in cazul unei oferte tentante", a titrat sursa amintita.

ACCIDENT. Doi componenti ai echipei "Poli" Iasi au fost angrenati sambata intr-un accident rutier. Claudiu Ionescu si Tudorel Stanciu, aflati la bordul unei Dacia Nova, circulau prin cartierul iesean Pacurari, cand au fost loviti din fata de un autovehicul condus de un barbat aflat in stare de ebrietate. Masina a fost avariata, dar fotbalistii au scapat cu bine.

EMISIUNI TV. La FANATIK SHOW azi, de la ora 23:00, pe Prima TV. Horia Ivanovici ii are invitati pe Marius Lacatus, Ioan Andone si ultima achizitie a Rapidului, veteranul Marius Sumudica.
×
Subiecte în articol: sport