x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

04 Mar 2005   •   00:00

5 MARTIE 2005

Chelsea vrea 8 milioane de lire de la Mutu

Chelsea doreste sa obtina despagubiri in valoare de 8 milioane de lire sterline de la Adrian Mutu, informeaza cotidianul Evening Standard. Memoriul inaintat de clubul londonez va fi analizat la sfarsitul lunii martie de Comisia de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal. "Chelsea spera sa recupereze cel putin jumatate din suma cu care l-a cumparat pe Mutu. Desi plangerea il priveste direct pe jucator, orice compensatie materiala ar urma sa fie platita de Juventus, care l-a achizitionat pe roman in luna ianuarie", noteaza Evening Standard.

Otelul - Disperare la Galati

Datoriile pe care Otelul le are catre stat au dus la imposibilitatea de a legitima fotbalistii transferati in aceasta iarna. Din acest motiv, conducerea spera ca autoritatile locale sa accepte reesalonarea datoriilor. "Incercam cu disperare sa gasim solutii. Combinatul ne ajuta, dar degeaba, nu ne putem atinge de ei, conturile fiind blocate", a declarat directorul executiv al "otelarilor", Catalin Tofan. Conform Directiei de Finante din Galati, clubul are datorii de 80 miliarde lei.

Amical - Dinamo, umilita la Oradea

Formatia din Soseaua Stefan cel Mare a fost ridiculizata ieri, la Oradea, de divizionara B din localitate, care a invins echipa campioana cu scorul de 4-0 (2-0), gratie golurilor marcate de Mihut, D. Stan, Cl. Balaci si Oprea. Antrenorul "cainilor", Ioan Andone, i-a introdus in teren pe Gaev - Galamaz, Badea, Ciobotariu - Fl. Petre, Burca, Al. Pacurar, Semeghin - Grigorie, Mihalcea, Cl. Niculescu, pentru ca, pe parcurs, sa mai joace Stelea, Baltoi, Goian, Balan, Pacurar, Ad. Cristea, T. Moldovan si Grigorie. (Dragos Stoica)

Proces - Mititelu, amendat

Fostul presedinte al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost ieri amendat cu suma de un million de lei, dupa ce a folosit in instanta un limbaj neacceptabil in procesul pe care ex-oficialul oltean il are cu editorialistul Gazetei Sporturilor, Daniel Nanu. Pana ieri, Mititelu nu se prezentase in fata tribunalului nici macar o singura data de cand incepuse procesul intentat de ziarist, in urma cu un an si jumatate. (Mario Morcov)

FRF - Propunere catre Guvern

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a cerut audienta la presedintele Traian Basescu si la prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, pentru a lua in discutie posibilitatea organizarii CE de fotbal din anul 2012. In paralel, "Nasul" a propus Guvernului un plan de redresare a sportului romanesc in urmatorii 15 ani, dupa ce a discutat cu vicepremierul George Copos: "In 15 ani se pot construi in Romania mai multe complexe sportive. Numai asa putem candida la organizarea de campionate europene si mondiale". Suma estimativa propusa este de 3 miliarde de euro.
×
Subiecte în articol: sport