x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

03 Mar 2005   •   00:00

4 MARTIE 2005

Craioveanu continua sa faca senzatie

Cotidianul AS l-a desemnat ieri pe atacantul Gica Craioveanu drept jucatorul meciului dintre Getafe si Deportivo La Coruña, scor 1-1. "Romanul a jucat partida cu numarul 100 pentru Getafe si a avut din nou o contributie decisiva", noteaza AS. Sursa citata mai mentioneaza ca romanul a demonstrat ca "magicienii continua sa fie oameni decisivi in fotbal". AS scrie ca golul egalizator marcat de Gabi a venit in urma unei pase a lui Gheorghe Craioveanu, care a fost ovationat la scena deschisa de cei peste 10.000 de spectatori prezenti la meci.

Emisiune - Pariuri la "National TV"

Postul de televiziune National TV va realiza in premiera pentru Romania o emisiune dedicata pariurilor. Astazi, incepand cu ora 18:00, Ion Alexandru va prezenta prima editie a emisiunii "Pariu 24", in cadrul careia vor fi facute cateva recomandari pentru meciurile ce se vor desfasura in acest week-end. In cadrul "Pariu 24" vor fi invitati oameni din lumea sportului si a presei din Romania. De asemenea, va exista o rubrica dedicata pariurilor ciudate, sectiune foarte dezvoltata in Marea Britanie.

Baschet - Asesoft, invingatoare

In turul sferturilor de finala al FIBA Europe Cup, Asesoft Ploiesti a trecut de elvetienii de la BC Boncourt, cu scorul de 79-63 (51-37), luand o serioasa optiune pentru calificarea, in premiera, in Final Four-ul unei competitii continentale. Delegatia oaspetilor a venit la sala din Ploiesti cu un cos de flori rosii, special pentru a-l omagia pe Toni Alexe. Partida-retur este programata la data de 10 martie, cand prahovenii se vor deplasa in "Tara Cantoanelor".

AMF - Echipament de o jumatate de miliard

Joi, 10 martie, de la ora 17:00, Casa Fotbalului va gazdui Adunarea Generala a Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. Cu aceasta ocazie, forul condus de Vasile Avram va distribui gratuit catre 45 de asociatii afiliate, cu posibilitati financiare mai reduse, cate un rand de echipament sportiv, jambiere, tricou, sort, destinat copiilor si juniorilor. Valoarea unui astfel de set este in jur de 10 milioane de lei, suma totala a acestor do-natii ridicandu-se la aproape o jumatate de miliard de lei.

Box - Tyson revine in ring

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson si-a anuntat revenirea in ring la data 20 iunie, intr-o gala care va avea loc la Washington. "Ma voi intoarce la activitatea de performanta. Nu sunt un inger, dar nu sunt doar un boxer. Am facut niste greseli care m-au costat", a declarat Tyson, care a facut inchisoare trei ani si jumatate pentru comiterea unui viol.
×
Subiecte în articol: sport