x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

01 Mar 2005   •   00:00

2 MARTIE 2005

Sabin Ilie, prea pitic pentru chinezi

Atacantul Sabin Ilie nu a fost dorit de antrenorul echipei chineze de prima divizie Tianjin Teda, deoarece este prea scund. El a semnat un contract pe un an cu formatia chineza de liga secunda Changchun Yatai. Ilie trebuia sa ajunga al Tianjin Teda dupa vizita medicala pe care a efectuat-o saptamana trecuta, insa antrenorul Liu Chunming a spus ca vrea un atacant care sa aiba minimum 1,85 metri inaltime. Sabin, 29 de ani, a semnat pentru Changchun si va castiga 250.000 de dolari pe an, in timp ce Rapid va primi 300.000 de dolari.

"Poli" Iasi - A venit Daniel Rednic

Fostul jucator al lui Dinamo si al Universitatii Craiova, Daniel Rednic, a semnat ieri un contract pe patru luni cu "Poli" Iasi. Legitimat ultima data la MTK Budapesta, Rednic a fost transferat contra a 20.000 de dolari, dintre care jumatate vor reveni fotbalistului. Intelegerea perfectata ieri prevede si posibilitatea de prelungire a contractului pentru alti doi ani.

"U" Craiova - Milan Jovanovici, blocat

Pus pe liber de antrenorul Pavel Badea, fundasul sarb Milan Jovanovici intentiona sa se intoarca din retur la divizionara B FC Vaslui, de unde a fost adus in vara la Craiova. Transferul nu se poate insa oficializa, deoarece jucatorul nu poate semna cu doua echipe diferite in aceeasi editie de campionat. Singura modalitate prin care Jovanovici ar putea totusi ajunge la Vaslui este ca Universitatea sa-l declare jucator liber, dar Dinel Staicu ii cere lui Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor, suma de 50.000 de dolari. (Mario Morcov)

Aniversare - Emil Sandoi, la 40 de ani

Fostul international Emil Sandoi a implinit ieri varsta de 40 de ani, acesta sarbatorind alaturi de familie, la Craiova. "Sunt multumit cu ceea ce am realizat pana acum in viata, iar familia este cel mai pretios dar pe care l-am primit vreodata. Acum imi doresc sa promovez in Divizia A cu Pandurii, iar Universitatea sa scape de grijile retrogradarii. In mod normal, n-ar trebui sa aiba probleme in retur, pentru ca au un lot foarte valoros", a spus ieri tehnicianul Pandurilor Targu Jiu. (Dragos Stoica)

Apulum - Petru Turcas, amendat

Presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, a afirmat ieri ca portarul Petru Turcas va fi amendat din cauza faptului ca a lipsit de la antrenament. "Am inteles ca e la Bucuresti si vrea sa fie declarat jucator liber. Cum noi n-am fost chemati la Comisie, il vom amenda pentru ca a lipsit de la programul echipei", a spus Malusel. Ardelenii l-au legitimat pe Lucian Mihu, de la Corvinul Hunedoara. (Lucian Dobrater)
×
Subiecte în articol: sport