x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

28 Feb 2005   •   00:00

1 MARTIE 2005

Contra, de la anul in Olanda, la AZ 67

Potrivit agentiei "Calciomercato", Cosmin Contra ar putea evolua din sezonul viitor la echipa olandeza AZ 67 Alkmaar, unde este dorit de tehnicianul Louis van Gaal. Actualul jucator, imprumutat pana in vara de Atletico Madrid celor de la "Poli" AEK Timisoara, ar putea suplini eventuala plecare a fundasului Jan Kromkamp. Louis van Gaal il va inlocui, la finele acestui sezon, pe Co Adriaanse la carma echipei olandeze. In optimile de finala ale Cupei UEFA, AZ 67 Alkmaar va intalni pe Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu.

Echipa nationala - Arbitri norvegieni cu Macedonia

Programata la 30 martie la Skopje, partida dintre Romania si Macedonia, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale 2006, va fi condusa de o brigada de arbitri din Norvegia. La centru a fost delegat arbitrul norvegian Tom Ovrebo, care, in varsta de 38 ani, este arbitru FIFA din 1994. Acesta va fi ajutat de asistentii Ole Hermann Borgan si de Geir Aage Holen, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Brage Sandmoen. Din partea FIFA, comisar de joc va fi norvegianul Trygve Borno, in timp ce observator pentru arbitraj va fi grecul Georgios Bikas.

Serie A - Record intrerupt pentru Inter

Formatia italiana Inter Milano a inregistrat duminica prima infrangere in acest sezon, fiind invinsa, pe teren propriu, 0-1 cu AC Milan, in etapa a 26-a din Serie A. Pana la acest meci, Inter a inregistrat 40 de meciuri fara infrangere in actualul sezon, indiferent de competitiile in care a fost angrenata - Serie A, Cupa Italiei, Liga Campionilor.

Judo - Alina Dumitru, locul 3 in Europa

Judoka Alina Dumitru, componenta a lotului olimpic, ocupa locul al treilea in clasamentul dat ieri publicitatii de Uniunea Europeana de Judo, in urma turneului de la Hamburg. Dumitru, care concureaza la categoria 48 kg, a acumulat 116 puncte, dintre care 60 le-a primit dupa clasarea pe locul 5 la JO de la Atena, 50 pentru castigarea turneului de categorie A, de la Sofia, si 16 puncte pentru clasarea pe locul 5 la turneul similar de la Hamburg.

Anglia - Mourinho va fi judecat

Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho, ar putea fi sanctionat de Federatia Engleza de Fotbal, dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu Liverpool, din finala Cupei Ligii Angliei, castigat cu 3-2 dupa prelungiri. Tehnicianul a fost exclus in momentul in care echipa sa a egalat, prin autogolul lui Gerrard, din minutul 79. Mourinho, care si-a pus degetul pe buze in fata suporterilor lui Liverpool, sugerandu-le astfel sa taca, sustine acum ca acest gest era de fapt adresat presei engleze, cu care s-a tot contrat.
×
Subiecte în articol: sport