x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

24 Feb 2005   •   00:00

25 FEBRUARIE 2005

Soler vrea sa recupereze vedetele Valenciei

Presedintele Juan Soler vrea sa readuca la Valencia "toate numele emblematice". "Ne dorim sa recuperam nume ca Fernando sau Kempes, dar si alti fosti jucatori", a spus Soler, explicand motivul intalnirii sale cu fosta glorie a "liliecilor", Fernando Gomez Colomer. Soler a dezmintit insa ca i-ar fi oferit acestuia postul de manager. "Aceasta functie e ocupata de Claudio Ranieri si nu am de gand sa schimb ceva". Aflat la Bucuresti, presedintele Valenciei a spus ca vrea sa infiinteze scoli de fotbal conduse de fosti mari jucatori.

Procesul Belu - Petrovschi ar putea renunta

Oana Petrovschi ar putea sa-si retraga plangerea depusa la Tribunalul Bucuresti impotriva fostilor sai antrenori Octavian Belu si Mariana Bitang. Aparatoarea fostei gimnaste a cerut ieri judecatorului o amanare a procesului in vederea unei eventuale "stingeri a litigiului". Motivul invocat este o oferta pe care Petrovschi ar fi primit-o de la ARDAF pentru rezolvarea problemelor de sanatate pe care aceasta sustine ca le are dupa ce antrenorii au fortat-o sa participe la concursuri desi avea interdictie medicala. Instanta a acordat un nou termen la data de 10 martie. Magistratul i-a facut observatie aparatoarei Oanei Petrovschi pentru neprezentarea clientei sale la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici". Fosta gimnasta trebuia sa se supuna unei expertize medico-legale care sa stabileasca exact daca are traume fizice cauzate de antrenamente sau de concursuri. Ea s-a prezentat la INML doar la 11 februarie, insa nu i s-au facut verificarile cerute de instanta. (Miruna Pasa)

Transfer - Borbely, dat la Oradea

Universitatea Craiova a decis sa renunte temporar la atacantul Csaba Borbely, acesta fiind imprumutat pana la vara divizionarei secunde FC Oradea. Decizia respectiva a fost luata la dorinta antrenorului Pavel Badea, care n-a fost satisfacut de felul in care jucatorul s-a prezentat in pregatiri, desi a fost incercat si pe postul de fundas central. De asemenea, gruparea din Banie i-a cedat pentru aceeasi perioada la Oltul Slatina pe Cristi Ungureanu si Lucian Badaluta. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport