x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

21 Feb 2005   •   00:00

22 FEBRUARIE 2005

Nationala, fara loc de cantonament!

Selectionerul Victor Piturca se confrunta cu o problema grava inaintea crucialului meci cu Olanda, din 26 martie, din preliminariile CM 2006. Antrenorul echipei nationale a inspectat ieri bazele de la Saftica, Izvorani si Pro Rapid, dar fara nici un rezultat. "Cel mai mult m-a satisfacut baza Rapidului, prin prisma dotarilor, dar acolo nu exista un teren propice de antrenament. E o problema importanta!", a precizat Piturca. O varianta ar fi ca "tricolorii" sa pregateasca intalnirea cu "portocala mecanica" in Parcul cu Platani. (Mihai Igirosanu)

Olanda - Staff cu 19 oficiali

Din delegatia oficiala a Olandei, care va intalni nationala Romaniei la Bucuresti pe 26 martie, in preliminariile CM din 2006, fac parte 19 oficiali. Vor face deplasarea doi secunzi, un medic, doi fizioterapeuti, doi masori, doi bucatari, un operator video, doi magazineri, managerul echipei, un responsabil cu securitatea si trei ofiteri de presa! Selectionerul Marco van Basten va anunta lotul pe 18 martie, deplasarea la Bucuresti fiind prevazuta pentru 25 martie. Delegatia "lalelelor" va locui la "Hilton Athene Palace".

Schi - Elita militara, la Predeal

Astazi va debuta, la Predeal, a 47-a edite a Campionatului Mondial Militar de schi, organizat de MApN. Maine, pe partia "Subteleferic", va avea loc proba de slalom urias, in timp ce Valea Rasnoavei va gazdui competitiile de biatlon, patrula si schi fond.

Stranieri - A revenit Marius Niculae

Internationalul roman al echipei portugheze Sporting Lisabona, Marius Niculae, a revenit dupa cinci luni de convalescenta in meciul disputat cu Leiria, 0-0 in deplasare. "Aflat la finalul contractului, atacantul roman are trei luni la dispozitie pentru a demonstra ca merita sa ramana la Sporting", a scris cotidianul O Jogo. Fostul dinamovist a intrat in minutul 81. "Dupa cinci luni de absenta, Niculae a lasat de inteles ca nu mai are probleme fizice si s-a miscat bine pe teren", a adaugat publicatia.

FRF - O veste buna si una rea de la Duru

In cadrul unui seminar la care au participat responsabilii sectoarelor financiare ale echipelor din Divizia A, directorul Departamentului de Licente din cadrul FRF, Viorel Duru, a anuntat ca UEFA a prelungit pana la 31 martie termenul de achitare a datoriilor. "Asta este vestea buna. Dar am si una rea, in sensul ca anul acesta o sa fim intransigenti", a declarat Duru. Oficialul le-a mai transmis presedintilor de cluburi un mesaj clar: "Va anunt ca nu ne jucam cu aceste reguli".
×
Subiecte în articol: sport