x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

18 Feb 2005   •   00:00

19 FEBRUARIE 2005

Universitatea a devenit Stiinta "U"!

Incepand de ieri, Universitatea Craiova si-a schimbat numele in Stiinta "U" Craiova, aceasta masura fiind luata dupa ce o lege aparuta anul trecut interzice societatilor comerciale si celor pe actiuni sa mai poarte numele unor institutii cu care n-au nici o legatura. Formalitatile pentru schimbarea numelui echipei patronate de Dinel Staicu s-au finalizat ieri, cand in carnetele de legitimare ale fotbalistilor a fost operata respectiva modificare. In ceea ce priveste palmaresul "alb-albastrilor", acesta nu va suferi in nici un fel. (Mario Morcov)

Amicale - Dinamo a invins pe Zeleznik cu 2-1

Intr-un amical disputat ieri in Turcia, Dinamo a invins cu 2-1 echipa sarba Zeleznik Belgrad, formatie eliminata de Steaua in turul preliminar al Cupei UEFA. Golurile "cainilor" au fost reusite de Cl. Niculescu (’60) si Grigorie (’73), pentru sarbi punctand Matiasevici (’86-pen). Ioan Andone a folosit urmatorul "11" de start: Stelea - R. Stefan, I. Badea, Galamaz - Fl. Petre, Margaritescu, Pacurar, Ilin - Mihalcea, Grigorie, Cl. Niculescu. Tot ieri, intr-o partida disputata in Romania, Unirea Urziceni - Sportul Studentesc 1-3.

Televiziuni - Fanatik Show la Prima TV

Din 21 februarie, la Prima TV va putea fi urmarita in fiecare luni, de la ora 23:00, emisiunea de analiza sportiva Fanatik Show. Moderata de Horia Ivanovici, emisiunea si-a castigat o notorietate puternica, fiind un program dinamic si agresiv, axat pe culise, informatii de ultima ora sau stiri bomba. Pe langa invitati de calibru, emisiunea se va sprijini si pe materiale filmate, in premiera, din tara si din strainatate, precum si pe transmisii in direct din cele mai fierbinti puncte ale fotbalului romanesc.

Cupa Davis - Victor Ionita, in locul lui Tecau

Tenismanul Victor Ionita a fost convocat in locul lui Horia Tecau in lotul largit al echipei de Cupa Davis a Romaniei pentru meciul cu selectionata Belarusului, din primul tur al Grupei Mondiale, care se va disputa, in perioada 4-6 martie, la Brasov. Din lotul largit al Romaniei pentru meciul cu Belarus mai fac parte Andrei Pavel, Victor Hanescu, Gabriel Trifu, Razvan Sabau si Gabriel Moraru. Echipa noastra va incepe antrenamentele pentru aceasta intalnire luni, la Bucuresti.

Norcia - "Poli" Iasi a luat trofeul

"Poli" Iasi a castigat a saptea editie a turneului "Norcia Winter Cup", dupa ce a invins ieri cu 7-6, dupa executarea loviturilor de departajare, pe FC Oradea. La finalul celor 90 de minute regulamentare scorul era egal, 3-3. Pentru aceasta performanta, moldovenii vor beneficia la editia viitoare de scutirea de la plata taxei de inscriere, in valoare de 650 de euro, si de o reducere cu 50 la suta a cheltuielilor de cazare.
×
Subiecte în articol: sport