x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

14 Feb 2005   •   00:00

15 februarie 2005

"Craioveanu stie sa joace fotbal"

Desi echipa sa, Getafe, a pierdut, scor 0-2, in fata lui Espanyol Barcelona, atacantul roman Gheorghe Craioveanu a fost din nou laudat de presa spaniola. "Jucatorii de la Getafe au evoluat toti la ordinele marelui Gica Craioveanu, care a jucat 56 de minute exemplare. Romanul stie sa joace fotbal. Tinerii Gabi si Albiol, cu care romanul isi imparte sarcinile de creatie, au privilegiul de a juca alaturi de un senior. Cred ca Getafe se va salva de la retrogradare, insa, daca ar fi avut doi Gica, s-ar fi salvat sigur", a scris cotidianul AS.

Macedonia - Selectionerul a demisionat

Dragan Kanatlarovski a demisionat din functia de antrenor principal al nationalei Macedoniei, adversara reprezentativei Romaniei in preliminariile Campionatului Mondial din 2006. Tehnicianul, in varsta de 44 de ani, decisese sa renunte la post miercurea trecuta, dupa meciul de calificare cu Andorra, scor 0-0, dar si-a anuntat intentia abia duminica. Cu Dragan Kanatlarovski ca selectioner, Macedonia a inregistrat cinci victorii, cinci infrangeri si patru rezultate de egalitate, iar in cursa de calificare la CM ocupa penultimul loc in Grupa I, cu cinci puncte.

Binefacere - FIFA vs UEFA

Peste 50 de vedete ale fotbalului mondial vor evolua in aceasta seara la Barcelona, pe "Camp Nou", intr-un meci de binefacere, care va opune selectionatele FIFA si UEFA, incasarile urmand a fi donate victimelor catastrofei din Asia. Echipa forului mondial va fi condusa in teren de brazilianul Ronaldinho (foto) si va avea in componenta numai fotbalisti non-europeni, printre care ivorianul Drogba, camerunezul Eto’o, nigerianul Martins, argentinienii Zanetti si Cambiasso sau brazilienii Dida si Cafu. In schimb, reprezentativa UEFA il va avea drept capitan pe detinatorul Balonului de Aur, ucraineanul Sevcenko, care va evolua alaturi de Beckham, Raul, Totti, Montella, Deco, Del Piero, Henry, Zidane, Vieri, Nesta, Maldini si altii.

Audiere - Bitang, martor in dosarul lui Belu

Fosta antrenoare a lotului national de gimnastica feminina, Mariana Bitang, a dat ieri, in fata procurorilor, prima declaratie de martor in dosarul penal deschis pe numele lui Octavian Belu. Ea a sustinut ca va declara numai adevarul cu privire la sumele de bani pe care le-ar fi primit colegul sau de la fosta gimnasta Oana Petrovschi. Parchetul Tribunalului Bucuresti s-a autosesizat cu privire la o eventuala infractiune de primire de foloase necuvenite dupa ce Octavian Belu a recunoscut in instanta ca ar fi primit 3.000 de euro de la gimnasta, cu ocazia unor concursuri private la care antrenorii nu erau platiti. (Miruna Pasa)
×
Subiecte în articol: sport