x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

11 Feb 2005   •   00:00

12 FEBRUARIE 2005

Stefan, achitat in procesul celor 4 arbitri

Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a fost achitat in procesul in care patru arbitri l-au acuzat de insulta si amenintari cu moartea. Incidentele pentru care actualul primar al Municipiului Piatra Neamt a fost dat in judecata s-au petrecut pe 18 aprilie 2004, in pauza meciului Ceahlaul - Steaua (1-1). Atunci, Marian Salomir, Marcel Savaniu, Aurel Onita si Lucian Dan au scris in raport ca "Pinalti" i-a injurat si i-a amenintat cu moartea: "Va impusc pe toti, intru la puscarie, va omor, dar nu plecati vii din Piatra Neamt".

Dinamo - Tete Moraru, antrenor la "B"

Fostul international Dumitru Moraru este noul antrenor cu portarii al divizionarei secunde Dinamo II, echipa satelit a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. Moraru, care a fost antrenorul goalkeeper-ilor la echipa nationala a Romaniei pana la demisia selectionerului Anghel Iordanescu, il inlocuieste la Dinamo II pe Gheorghe Nitu, plecat la FC National. "Tete", acum in varsta de 49 de ani, s-a alaturat deja lotului divizionarei B, la Baile Felix.

Hochei - Ciuc - Steaua, episodul 2

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe patinoarul "Vakar Lajos" din Miercurea Ciuc se va desfasura meciul doi al finalei Ligii Nationale de hochei pe gheata. Dupa primul meci, castigat saptamana trecuta la Bucuresti, dupa prelungiri, "ciucanii" conduc cu 1-0 la scorul general pe Steaua. Partida din aceasta seara va fi transmisa in direct de TV Sport si se anunta una extrem de tensionata, atat pe gheata, cat si in tribune, mai ales dupa incidentele de pe patinoarul din Bucuresti. (Mihai Igirosanu)

"U" Craiova - Acord cu Mons pentru Njock

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a ajuns ieri la un acord cu oficialii lui Mons in privinta trecerii atacantului camerunez Jeremy Njock sub culorile formatiei belgiene. Dupa ce a aprobat ieri eliberarea "cartii verzi" a fotbalistului, Staicu urmeaza sa primeasca in viitorul apropiat suma de 100.000 de dolari. In cazul in care atacantul va fi vandut mai departe de belgieni, "U" va mai incasa 50.000 de dolari. (Mario Morcov)

Rapid - Sabin Ilie, dat afara si amendat

Conducerea Rapidului a decis ieri sa-l excluda din lot pe atacantul Sabin Ilie, dupa ce acesta a absentat nemotivat ieri de la antrenament. Fotbalistul a fost si amendat cu 1.300 de euro, fiind trimis sa se pregateasca, pe termen nedeterminat, la echipa satelit din Divizia B. Ilie nu va face parte din lotul "visiniilor" nici la turneul de pregatire pe care acestia il vor efectua in Antalya. Nici mijlocasul Marian Aliuta nu va pleca in Turcia, acesta avand un picior pus in ghips dupa o entorsa la genunchi.
×
Subiecte în articol: sport