x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

03 Feb 2005   •   00:00

4 FEBRUARIE 2005

Tiberiu Ghioane a suferit un atac cerebral

Aflat cu echipa sa de club, Dinamo Kiev, intr-un turneu in Portugalia, internationalul roman Tiberiu Ghioane (foto) a suferit aseara un atac cerebral. El a fost internat de urgenta la o clinica, medicii estimand ca sansele lui de supravietuire sunt mici. In cel mai fericit caz Ghioane isi poate reveni, dar va pune capat carierei de fotbalist. Jucatorul lui Dinamo Kiev acceptase sa revina la echipa nationala dupa o pauza de doi ani si era asteptat luni la Casa Fotbalului la reunirea lotului care urma sa plece in Cipru pentru meciul din 9 februarie cu Slovacia.

Doar 12 fotbalisti la reunirea lotului

Reprezentativa de fotbal a Romaniei se va reuni luni la Casa Fotbalului, la ora 11, in vederea meciului amical cu Slovacia, programat la Larnaca pe 9 februarie. La apelul selectionerului Victor Piturca vor fi prezenti 12 jucatori, restul urmand sa apara direct in Cipru din cantonamentele in care se afla cu echipele de club. Astfel, la sediul FRF vor aparea: Valentin Badoi, Flavius Moldovan, Daniel Niculae, Tiberiu Balan, Gigel Bucur, Marius Popa, Tiberiu Ghioane, Valentin Nastase, Adrian Iencsi, Razvan Rat, Nicolae Mitea si Adrian Ilie.

"U" Craiova - Borbely in Coreea, vine Rachita

Atacantul Csaba Borbely e dorit de formatia coreeana Bucheon, care sta in Antalya in acelasi hotel cu "alb-albastrii". Decizia finala privind trecerea lui Borbely in randurile asiaticilor va fi luata dupa meciul amical pe care cele doua echipe il vor disputa pe 9 februarie. In alta ordine de idei, oltenii si-au asigurat serviciile ex-stelistului Valeriu Rachita. Acesta, care a semnat un contract pana in vara, este asteptat sa se alature azi, in Antalya, lotului pregatit de Pavel Badea. (Mario Morcov)

"Poli" Iasi - Proces pentru Bogdanovici

Disputa dintre Oficiul pentru Migrarea Fortei de Munca Iasi si "Poli" Iasi privind obtinerea permisului de munca pentru fotbalistul sarb Milos Bogdanovici, a ajuns in instanta. O conditie a eliberarii permisului de munca impusa de OMFM a fost ca reprezentantii clubului iesean sa prezinte o copie legalizata dupa diploma de bacalaureat a lui Bogdanovici, dar cei de la "Poli" au considerat ca acest act nu e necesar, deoarece, in exercitarea meseriei de fotbalist, studiile nu sunt relevante.

FRF - Stangaciu, la loturile de juniori

Fostul portar Dumitru Stangaciu, in varsta de 40 de ani, a fost numit antrenor cu portarii la loturile nationale de juniori ale Romaniei, informeaza FRF. Ultima oara "secund" la "Poli" Timisoara, Stangaciu a aparat la FCM Brasov, Steaua, FC Olt, Vanspor si Kocaelispor, avand 212 partide in Divizia A si 117 in prima liga din Turcia. Acesta a urcat la Poiana Brasov, unde se afla in cantonament reprezentativa Under-16, antrenata de Marian Bucurescu.

Besiktas - Forma buna pentru Pancu

Daniel Pancu considera ca a renascut dupa venirea lui Riza Calimbay la conducerea tehnica a formatiei din Istanbul. "Ma simt de parca abia acum m-as fi transferat la Besiktas. In perioada lui Del Bosque am fost mai mult rezerva, dar nu m-am plans niciodata de acest lucru, deoarece am respectat deciziile antrenorului", a spus Pancu, care a marcat miercuri pentru Besiktas intr-un meci pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Asia.
×
Subiecte în articol: sport