x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

02 Feb 2005   •   00:00

3 FEBRUARIE 2005

Cristi Chivu isi reia antrenamentele

Internationalul roman Cristian Chivu va incepe sa se antreneze in cateva zile alaturi de coechipierii sai de la AS Roma, a anuntat agentia Datasport. Fundasul, care a fost operat de doua ori la degetul mic al piciorului drept, a fost supus unei rezonante magnetice la clinica Villa Stuart, care a relevat ca recuperarea decurge normal. Fostul capitan al nationalei, care in acest sezon a jucat doar cateva minute in partida cu Bayer Leverkusen in grupele Ligii Campionilor, va putea reveni intr-un meci oficial la inceputul lunii martie.

Cehia - Bruckner se retrage in 2006

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, si-a exprimat intentia de a se retrage din activitatea de antrenor in 2006, informeaza presa ceha. "Daca ne vom califica la Cupa Mondiala va fi punctul culminant. Apoi ma voi retrage", a declarat tehnicianul, in varsta de 65 de ani. Numit in decembrie 2001 in fruntea nationalei Cehiei, Bruckner si-a dus echipa pana in semifinalele Euro 2004. Cehia este adversara Romaniei in grupa I de calificare la CM 2006.

FC Arges - Au renuntat la Norcia

Pitestenii nu vor mai pleca la Norcia, desi confirmasera participarea la turneul de iarna din localitatea italiana, ci se vor intoarce in Cipru pe 11 februarie. Antrenorul Sorin Cartu a propus aceasta modificare, deoarece a fost foarte multumit de calitatea terenurilor, de vreme si de numeroasele echipe din Europa care vin in Cipru, iar presedintele Ilinca a acceptat. In Cipru, FC Arges va juca 5 meciuri amicale, 3 dintre ele fiind deja confirmate: cu FC Seul si Chunnam Dragons (ambele din Coreea de Sud) si cu Aarhus (Danemarca). (Andrei Nicolescu)

Valencia - Ayala lipseste o luna

Potrivit primelor estimari ale doctorilor Valenciei, fundasul Roberto Ayala ar putea fi indisponibil aproximativ o luna, urmand sa rateze astfel ambele meciuri cu Steaua din 16-imile Cupei UEFA, de pe 16 si 24 februarie. Ayala, care revenise in urma cu doua saptamani dupa o accidentare suferita la JO de la Atena, si-a fisurat o coasta dupa o cioncire cu un adversar in timpul ultimei etape de campionat cu Athletic Bilbao.

Siena - Alin Stoica, numarul 16

Mijlocasul roman Alin Stoica va purta tricoul cu numarul 16 la AC Siena, a anuntat site-ul oficial al clubului italian. Jucatorul roman a efectuat ieri vizita medicala, iar astazi va putea efectua primul antrenament la Siena. Stoica a semnat cu Siena un contract pe o perioada de sase luni, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon.
×
Subiecte în articol: sport