x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

30 Ian 2005   •   00:00

31 IANUARIE 2005

Ovidiu Petre semneaza azi cu "Poli"

Noua conducere a celor de la Politehnica Timisoara continua seria transferurilor spectaculoase. Pus pe liber de la Galatasaray Istanbul, mijlocasul Ovidiu Petre va semna astazi un contract cu echipa preluata la inceputul acestei luni de Cosmin Olaroiu. Timisorenii au reusit sa castige, astfel, duelul cu Dinamo pentru achizitionarea lui Ovidiu Petre, jucator dorit cu insistenta si la Dinamo de antrenorul Ioan Andone. Noul fotbalist al gruparii de pe Bega va insoti lotul condus de Olaroiu in turneul de pregatire din Cipru. (Mihai Igirosanu)

Hochei - "Blat" intre Progym si Ciuc?

In acest week-end au avut loc primele meciuri din cadrul semifinalelor campionatului national de hochei pe gheata. Campioana en titre, Sport Club Miercurea Ciuc, a invins clar in deplasarea de la Gheorgheni, scor 9-2, insa corectitudinea partidei a fost pusa sub semnul intrebarii mai ales de fanii gazdelor, care i-au huiduit pe jucatorii celor doua echipe, acuzandu-i ca au "aranjat" rezultatul final. Din acest motiv, FRHG a decis intrunirea de urgenta a Biroului Federal, care va decide marti daca suspiciunile sunt fondate. In cealalta semifinala, Steaua a dispus rivala de Dinamo cu 14-3.

Turcia - "Pancu a renascut"

Daniel Pancu a fost laudat de presa din Turcia pentru evolutia sa din meciul castigat sambata de Besiktas, 1-0 cu Malatyaspor. "Pancu a amintit de zilele lui bune. Sistemul 3-5-2 pentru care a optat Calimbay parca l-a facut pe Pancu sa renasca", scrie Fanatik, care considera ca titularizarea atacantului roman a reprezentat poate cea mai buna alegere a noului tehnician al "vulturilor".

Galatasaray - Hagi, avertizat de baskani

Gheorghe Hagi va fi avertizat oficial de presedintele lui Galatasaray, Ozhan Canaydin, sa nu mai faca declaratii precum cele de la conferinta de presa de dupa meciul cu Konyaspor. "Am spus doar ca imi pare rau pentru ca am suparat prin declaratiile mele. Insa aceste cuvinte au fost transmise conducerii clubului sub forma unor scuze", a declarat "Regele", facand referire la criza care a avut loc la inceputul saptamanii.

Segunda Division - Mara, purtat pe brate de colegi

Jucatorul lui Polideportivo Ejido, Bogdan Mara, a fost laudat de presa iberica, dupa ce a marcat unicul gol al partidei castigate sambata, pe teren propriu, in fata lui Pontevedra. "Mara a aruncat «o cana de apa rece» peste sperantele noului tehnician de la Pontevedra", au scris spaniolii despre roman, care a fost purtat pe brate de coechipieri. "Sunt foarte fericit ca am reusit sa inscriu primul gol pentru Ejido si sper sa o fac de multe ori in acest sezon", a declarat atacantul roman.
×
Subiecte în articol: sport