x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

28 Ian 2005   •   00:00

29 IANUARIE 2005

Steaua a invins pe FC Thun cu 2-1

In cel de-al cincilea meci amical disputat in turneul de pregatire din Cipru, Steaua a invins ieri, cu 2-1 (1-0), echipa elvetiana FC Thun. Cele doua goluri ale echipei lui Walter Zenga au fost marcate de Nicolae Dica, in minutele 9 si 70, in timp ce pentru adversari a punctat brazilianul Moser (’59). Steaua a inceput in formula: Hamutovski - Ogararu, E. Baciu, Ghionea, P. Marin - Oprita, Lovin, Radoi, Dica, Bostina - Ciocoiu. Dupa pauza au mai evoluat Nicolita, Keca, A. Cristea si Curt. (Mihai Igirosanu)

Elvetia - Presedinte agresat de fani

Presedintele clubului Servette Geneva, unde activeaza romanul Viorel Moldovan, Marc Roger, a depus plangere dupa ce a fost bruscat de suporterii care l-au amenintat cu moartea. Supararea fanilor a fost determinata de faptul ca presedintele anuntase salvarea de la faliment a clubului de catre un om de afaceri libanez, Joseph Ferraye, insa totul s-a dovedit o minciuna. Jucatorii au amenintat ca nu se vor mai prezenta la antrenamente daca nu se gaseste o solutie concreta.

Turcia - Kirita suspendat trei etape

Fotbalistul roman al lui Samsunspor, Giani Kirita, a fost suspendat de Comisia de Disciplina a Federatiei Turce de Fotbal pentru trei partide. El a fost gasit vinovat de comportament necorespunzator fata de un jucator al lui Gaziantepspor, in meciul din optimile de finala ale Cupei Turciei, partida in care a fost eliminat, in minutul 95. Samsun a ratat calificarea in sferturi, fiind invinsa de Gaziantep, cu 3-2, dupa prelungiri.

Real Madrid - Fanii il vor pe Ronaldinho

Suporterii lui Real Madrid i-au cerut, prin intermediul unui sondaj efectuat de cotidianul Marca, presedintelui Florentino Perez sa-l transfere pe brazilianul Ronaldinho, de la marea rivala FC Barcelona. La sondaj au participat 156.595 de persoane, care il mai doresc pe "Santiago Bernabeu" si pe varful lui Inter Milano, Adriano. "Trebuie sa-l transferam pe Ronaldinho, pentru ca este un mare jucator si pentru ca trebuie sa-i necajim pe cei de la FC Barcelona", i-a scris lui Perez unul dintre suporteri.

Borussia - Papa este membru onorific

Papa Ioan Paul al II-lea a devenit, saptamina trecuta, membru onorific al clubului german Borussia Dortmund, dupa ce i-a primit in audienta pe mijlocasul Sebastian Kehl si pe fundasul Christoph Metzelder. Cei doi jucatori s-au declarat impresionati de intalnirea cu Suveranul Pontif, dar nu au dorit sa precizeze daca i-au cerut acestuia sa se roage pentru Borussia Dortmund. Papa Ioan Paul al II-lea mai este membru onorific al clubului Schalke 04, din anul 1987.
×
Subiecte în articol: sport