x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

25 Ian 2005   •   00:00

26 IANUARIE 2005

Conducerea de la FC National se scuza

Dupa ce suporterii au cerut demisia presedintelui Gino Iorgulescu, conducerea lui FC National a emis un comunicat prin care spune ca a fost nevoita sa vanda jucatori pentru a evita falimentul clubului. "Clubul nostru, lipsit de aportul unor sponsorizari care sa acopere macar 50 la suta din bugetul de cheltuieli, este intr-o situatie foarte dificila. Am ales varianta de a vinde o parte din jucatori pentru a putea supravietui ca grupare de sine statatoare si de a evita falimentul", se arata in comunicatul gruparii din Cotroceni.

Franta - Bratu ar putea juca la Le Mans

Atacantul Florin Bratu ar putea fi imprumutat de FC Nantes la Le Mans, ocupanta locului trei in divizia secunda franceza, informeaza site-ul nantesfoot.com. Robert Budzinsky, directorul sportiv al clubului lui Bratu, nu a negat ca romanul ar putea fi imprumutat cel putin pana la sfarsitul sezonului, adaugand ca negocierile cu Le Mans nu au inceput inca. Bratu a fost transferat in vara trecuta la Nantes, pentru care a evoluat in 12 partide si a inscris doua goluri.

Otelul - Doar 16 jucatori la pregatiri

Instalat de cateva zile la carma Otelului, antrenorul Mihai Stoichita se plange de subtirimea lotului avut la dispozitie in cantonamentul de la Predeal. "Eu tot astept ca solicitarile mele sa fie indeplinite, pentru ca am la antrenamente doar 13 jucatori si trei portari. Mai sunt trei jucatori accidentati si atat. Nu e criza maxima, mai e timp, dar ar fi bine ca acei jucatori pe care i-am cerut sa fie adusi cat mai repede", a declarat tehnicianul.

Steaua - Hamutovski poate evolua cu Inter

Portarul Vasili Hamutovski poate evolua in meciul amical pe care Steaua il va sustine pe 9 februarie, la Como, cu Internazionale Milano. Portarul nu a fost convocat la reprezentativa Belarusului, care va juca in aceeasi zi un meci amical cu Polonia. De la intalnirea cu Inter ar putea absenta mai multi jucatori stelisti, deoarece, tot pe 9 februarie, echipa nationala Romaniei disputa la Larnaca un meci amical contra echipei similare a Slovaciei.

Amicale - Rapid - victorie, Steaua - egal

In cadrul turneului de pregatire din Antalya, Rapid a invins ieri, scor 3-2, echipa a doua a clubului german Borussia Monchengladbach, care evolueaza in liga a patra. Golurile giulestenilor au fost marcate de Daniel Niculae (’20), Lucian Burdujan (’33) si Sabin Ilie (‘65). Tot ieri, Steaua a inregistrat o remiza in Cipru, 1-1 cu Steaua Rosie Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 33, prin Pantelici, Ogararu egaland cu o semifoarfeca la vinclu, in minutul 83.
×
Subiecte în articol: sport jucatori