x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

24 Ian 2005   •   00:00

25 IANUARIE 2005

Dan Petrescu vrea campionat cu 18 echipe

Dan Petrescu, antrenorul Sportului Studentesc, nu crede ca, in cazul revenirii la sistemul cu 18 echipe in prima divizie, blaturile vor aparea din nou. "Cred ca mai multe meciuri ar prinde mai bine, pentru ca se joaca prea putine meciuri si stam mai mult prin turnee. Ar fi buna o competitie cu mai multe echipe si cu mai multe retrogradate. Daca vor fi 18 echipe si vor retrograda patru va fi foarte greu sa se revina la meciuri strategice", a spus "Bursucul". Sportul Studentesc a plecat ieri-dimineata intr-un stagiu de pregatire in Antalya.

Spania - Craioveanu, din nou remarcat

Gica Craioveanu a fost din nou laudat de presa spaniola dupa ce echipa sa, Getafe, a invins cu 3-0 pe Real Zaragoza in etapa a 20-a din Primera Division. Romanul a fost notat cu trei stele de Mundo Deportivo, primind acelasi calificativ ca si autorii golurilor, Yordi, Nano si Mario Cotelo. Site-ul www.redaragon.com noteaza ca, in meciul de duminica, "Craioveanu parea un tanar care tocmai a venit din Romania", in timp ce AS a scris ca "suturile lui Craioveanu fac mai mult rau decat muscatura unui sarpe". Jucatorul roman a fost titular, fiind inlocuit in minutul 70 de Kome.

Dinamo Kiev - Irimia, laudat

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Jozef Szabo, a declarat ca fundasul Cristian Irimia, transferat in aceasta iarna de la Dinamo Bucuresti, i-a lasat o buna impresie pana acum. "Este un jucator bun si are toate sansele sa se integreze perfect. Sper ca el va fi cel care va inchide o data pentru totdeauna marea problema a ultimilor ani pentru noi: flancul drept. Din pacate, Irimia nu va putea juca in urmatoarea faza a Cupei UEFA", a spus Szabo. De asemenea, tehnicianul l-a descris pe un alt jucator roman din echipa sa, Tiberiu Ghioane, ca un "fotbalist universal, care poate evolua pe diferite posturi, cu precadere la mijlocul terenului".

Natatie - Potec, prima la Berlin

Inotatoarea Camelia Potec a ocupat locul intai in proba de 400 m liber din cadrul reuniunii de la Berlin, a doua si ultima etapa a Cupei Mondiale de natatie in bazin scurt. De asemenea, in cadrul aceluiasi concurs, Potec mai fusese a treia la 800 m liber si a patra la 200 m liber. Tot la Berlin, Dragos Coman a sosit al treilea in doua probe, 400 m liber si 1.500 m liber.

Grecia - Dumitrescu, debut cu infrangere

Ilie Dumitrescu a debutat cu o infrangere la noua sa echipa, Aigaleo Atena, care a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul disputat in deplasare, in fata lui AEK Atena, in etapa a 16-a a campionatului Greciei. Unicul gol al meciului a fost inscris de Katsouranis, in minutul 50. AEK Atena a fost ultima pregatita de Ilie Dumitrescu in returul editiei 2003/2004.
×
Subiecte în articol: sport