x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

21 Ian 2005   •   00:00

22 IANUARIE 2005

Caramarin provoaca revolta in Cotroceni

Nemultumiti de plecarile in masa de la echipa, suporterii lui FC National cer demisia presedintelui Gino Iorgulescu. Fanii si-au manifestat supararea pe forumul de pe site-ul oficial al clubului din Cotroceni, la o zi dupa plecarea antrenorului Cosmin Olaroiu si a jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Marius Popa la Poli AEK Timisoara. De asemenea, FC National il poate pierde pe fundasul Favius Moldovan, care a semnat un contract pe trei ani cu Rapid, iar atacantul Octavian Chihaia este aproape de un transfer la Universitatea Craiova.

Replica - BCR il contrazice pe Mircea Sandu

In ultimii trei ani, Banca Comerciala Romana nu a acordat nici unei echipe de fotbal o sponsorizare semnificativa, desi se implica, ca cetatean institutional, in mai multe domenii, intre care si cel sportiv. Reactia bancii a fost provocata de declaratia presedintelui FRF, Mircea Sandu, care s-a plans de lipsa finantarii fotbalului si de dezinteresul sponsorilor. Sandu a precizat ca, desi primise asigurari de la BCR, nu a reusit sa incheie un contract de sponsorizare cu banca. El a acuzat BCR ca "in urma unor interventii, a sponsorizat cu 800.000 de dolari un club de fotbal din Divizia A". In replica, biroul de presa al bancii sustine ca "politica de sponsorizare nu este in mod cert influentata de alti factori decat cei care revin din calitatea pe care BCR si-o asuma, si anume cea de cetatean institutional".

Galatasaray - Filipescu - da, Lucescu - nu

Mircea Lucescu s-a declarat nemultumit de faptul ca responsabilii lui Galatasaray nu l-au inclus pe lista cu jucatorii si antrenorii pentru "Dream Team" intr-un meci organizat cu ocazia centenarului gruparii din Istanbul, a anuntat cotidianul Hurriyet. Conform cotidianului turc, Lucescu a facut aceste afirmatii dupa meciul amical dintre fosta si actuala sa echipa, Besiktas - Sahtior Donetk, scor 1-0. Din lotul "Dream Team" anuntat de conducerea lui Galatasaray fac parte cinci romani: Gica Popescu, Filipescu, Gica Hagi, Rotariu si Adrian Ilie.

"Poli" Timisoara - Marius Popa, pe Bega

Fostul portar al Nationalului, Marius Popa, a efectuat ieri primul antrenament cu noua sa formatie, "Poli" Timisoara. Imediat dupa sosirea pe Bega, Popa a declarat ca regreta ca nu a fost prezent, joi seara, la primul antrenament al echipei "Poli" sub conducerea lui Cosmin Olaroiu, deoarece a auzit ca au fost mai multi suporteri decat la o partida oficiala a formatiei FC National. Intrebat daca crede ca se va mai afla in atentia selectionerului Victor Piturca, Popa a spus ca nu conteaza unde joaca, atat timp cat apara bine.
×
Subiecte în articol: sport