x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

20 Ian 2005   •   00:00

21 IANUARIE 2005

Pavel si Hanescu, eliminati in Australia

Tenismenii romani Andrei Pavel si Victor Hanescu au fost eliminati ieri in turul doi de la Australian Open. Pavel a fost invins surprinzator, cu scorul de 6-7 (6/8), 2-6, 2-6, de catre americanul Bobby Reynolds, venit din calificari, iar Hanescu a fost intrecut, cu scorul de 5-7, 1-6, 4-6, de britanicul Tim Henman, cap de serie numarul 7. In urma performantelor de la Australian Open, cei doi jucatori romani vor primi cate sapte puncte ATP si cate un cec in valoare de 21.240 de dolari.

Sahtior Donetk - Lucescu, invins de Besiktas

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a fost invinsa miercuri seara, cu scorul de 0-1 (0-1), de catre Besiktas, intr-un meci amical disputat pe stadionul "Inonu" din Istanbul. Unicul gol al partidei a fost marcat de Tumer Metin, in minutul 3. La turci, Daniel Pancu a evoluat in repriza a doua. La Sahtior, Razvan Rat a jucat pana in minutul 57, cand a fost schimbat cu Daniel Florea, iar Cosmin Barcauan a intrat pe teren in minutul 46. Tot miercuri, Lucescu s-a deplasat la banca cu un cec in valoare de 85.000 de euro, care reprezenta prima pentru castigarea campionatului in 2003 cu Besiktas, dar acesta nu avea acoperire!

Cupa Spaniei - Gol pentru Craioveanu

Atacantul roman Gheorghe Craioveanu a deschis scorul pentru Getafe in partida castigata pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), in fata Osasunei Pamplona. Getafe a ratat insa calificarea in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce, in prima mansa a optimilor, pierduse cu scorul de 0-2. Craioveanu a fost titular si a ramas pe teren pana in minutul 78.

Inot - Coman pe locul 2, Potec a treia

Inotatorul roman Dragos Coman a ocupat miercuri locul 2, cu timpul de 14:42:83, in cadrul probei de 1.500 metri liber la reuniunea de la Stockholm, din cadrul primei etape a Cupei Mondiale. In proba feminina de 400 metri liber, Camelia Potec a obtinut locul 3, cu timpul de 4:07:23.

CE 2012 - Ne depunem candidatura

Comitetul Executiv a aprobat expedierea scrisorii de intentie catre UEFA, prin care Romania isi anunta dorinta de organizare a CE 2012. "E doar primul pas. Dupa ce vom primi caietul de sarcini, ma voi duce cu el la tovarasii nostri politicieni. Ii intreb daca vor ca Romania sa organizeze un asemenea eveniment. Pana la urma, totul depinde de o decizie politica", a spus presedintele Mircea Sandu.
×
Subiecte în articol: sport