x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

18 Ian 2005   •   00:00

19 IANUARIE 2005

Pavel si Hanescu, victoriosi in Australia

Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat in turul doi al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Pavel, cap de serie numarul 17, l-a invins, in runda inaugurala, cu 6-4, 6-4, 6-0, pe francezul Olivier Mutis. El va juca in faza urmatoare a competitiei cu americanul Bobby Reynolds, jucator venit din calificari. Hanescu l-a invins, cu scorul de 6-3, 6-4, 7-6 (1), pe italianul Filippo Volandri si va juca in turul secund cu invingatorul partidei dintre britanicul Tim Henman, cap de serie numarul 7, si francezul Cyril Saulnier.

FC Arges - Alegeri in Cipru

Ramasi fara capitan dupa plecarea lui Danut Coman la Rapid, pitestenii isi vor desemna un nou lider abia in Cipru, inaintea primului meci amical pe care Sorin Cartu il va sustine la carma lui FC Arges, pe 27 ia-nuarie, cu elvetienii de la FC Schauffhausen. Cele mai mari sanse sa preia banderola le are fundasul Alin Chita, capitanul din singurul meci la care Coman a lipsit, cu Gloria, in Cupa Romaniei. Din 2000 si pana in prezent, FC Arges a vandut 4 capitani: Neaga si Dica la Steaua, Balasa la Farul si Coman la Rapid. Se pare ca nici Chita nu va fi sef prea mult timp, deoarece se zvoneste ca a semnat un precontract cu Dinamo. (Andrei Nicolescu)

Juventus - Prezentarea lui Mutu, amanata

Juventus a amanat prezentarea oficiala a lui Adrian Mutu, programata initial astazi la pranz. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, gruparea torineza mai are de rezolvat cateva "detalii birocratice" in ceea ce priveste contractul atacantului roman. Directorul general al "bianconerilor", Luciano Moggi, va oferi amanunte legate de problemele ivite intr-o conferinta de presa care va avea loc astazi de la ora 14:30 (ora Romaniei). Printre motivele pentru care Juventus a decis sa amane prezentarea lui Mutu s-ar putea numara diferendul cu Chelsea sau faptul ca torinezii nu mai au dreptul de a achizitiona jucatori extracomunitari. Gazzetta dello Sport aminteste insa ca transferul lui Mutu la Juventus este oficial, iar problemele aparute se vor rezolva in scurt timp. (Delia Gomoescu)

LPF - Dragomir nu crede in investitii

Presedintele Dumitru Dragomir spune ca nu crede deocamdata in investitiile masive care se anunta la Otelul Galati si "Poli" AEK Timisoara. "Deocamdata nu cred ca aceste investitii sunt adevarate. Pana nu vad ca baga 10-20 de milioane de dolari, nu cred nimic, dar sa dea Dumnezeu sa fie adevarate", a spus Dragomir. Seful Ligii este de parere ca atacantul lui FC Nantes, Clau-diu Keseru, il poate depasi ca valoare pe Adrian Mutu: "Keseru este o mare valoare a fotbalului romanesc. Il vad deja la nationala, chiar din actuala campanie de calificare la Campionatul Mondial".
×
Subiecte în articol: sport