x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

17 Ian 2005   •   00:00

18 IANUARIE 2005

Ilie Dumitrescu a preluat pe Aigaleo

Dupa o lunga perioada de inactivitate, Ilie Dumitrescu a semnat ieri un contract pe o perioada de un an cu echipa greaca Aigaleo Atena. Aflat in Grecia, Ilie le-a confirmat ziaristilor eleni ca va fi noul antrenor al formatiei care a reprezentat Grecia in grupele Cupei UEFA alaturi de AEK Atena si Panionios. El a asistat sambata la derby-ul pe care Aigaleo l-a castigat cu 2-1, pe teren propriu, impotriva celor de la PAOK Salonic. Ilie va debuta la Aigaleo in partida de duminica, chiar de pe terenul fostei sale echipe din Grecia, AEK. (Mihai Igirosanu)

Italia - Mutu a refuzat Milanul

Juventus nu a fost singura echipa care l-a dorit pe Adrian Mutu. Potrivit site-ului Sports.it, si campioana Italiei, AC Milan, a fost interesata de serviciile atacantului roman, oferindu-i un contract pe doua sezoane cu un salariu anual net de 4,5 milioane de euro. "Briliantul" a preferat insa varianta Juventus, unde beneficiaza de un contract pe cinci ani. Mutu urmeaza sa fie prezentat oficial maine, cand va participa la primul antrenament.

Galatasaray - Hagi, cel mai bun

Cotidianul Sabah considera ca Gheorghe Hagi a fost cel mai bun om de la Galatasaray in cantonamentul din Antalya, dupa ce tehnicianul roman s-a antrenat alaturi de elevii sai. "Cel mai bun din cantonament a fost Hagi. In timpul sedintelor de pregatire si-a demonstrat clasa si a oprit jocul atunci cand a dorit sa explice ce greseli a facut", scrie Sabah. Ziarul turc apreciaza ca, in prezent, Galatasaray este foarte puternica din punct de vedere fizic, insa ii lipseste un lider care sa coordoneze jocul si este ineficienta la finalizarea fazelor ofensive.

Real Madrid - Pele si "galacticii"

La solicitarea cotidianului Marca, brazilianul Pele, unul dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile, i-a caracterizat pe cei sase "galactici" ai Realului. "Ronaldo este gras? Si ce daca? Este un gras pe care l-as aduce oricand la echipa mea. Figo este un muncitor, un jucator de calitate. L-as transfera oricand. Beckham este un specialist de banda, nu il vad jucand ca mijlocas central. Owen este un mare finalizator. Raul - un jucator complet: rapid, atinge bine balonul. Este foarte bun. Zidane - pur si simplu Maestrul", a spus Pele.

Valencia - Sunt in doliu

Dincolo de accidentarile pe banda rulanta, asupra Valenciei, adversara Stelei in Cupa UEFA, s-a abatut un necaz mult mai mare. Fetita jucatorului portughez Marco Caneira a decedat cu doar cateva ore inaintea meciului disputat duminica seara impotriva Osasunei, scor 0-0. Micuta in vastra de opt luni a murit la un spital din Valencia, din cauza unei insuficiente respiratorii. In semn de doliu, antrenorul Claudio Ranieri si jucatorii sai nu au vorbit in timpul partidei.
×
Subiecte în articol: sport